A bo ja głupia nawet nie patrzyłam w necie tylko odrazu do moich ekspertek napisałam jeszcze w moczu mi wyszły nabłonki płaskie dość liczne muszę jutro zrobić posiew bo spojrzałam, że mój zapas kubeczkow się skończył na posiew też się czeka jeden dzień na wynik prawda ? Jutro mam wizytę i bym wolała być przygotowanaDlaczego uważasz ,ze wysoka?
”nowe” normy:
Na czczo 92, po 1 h 180 a po 2 h 153
A mój cukiereczek .....;
78,176,145 [emoji58] bardzo blisko granicy ...
Oprócz tego hemoglobina 11,2, hematokryt spadł 32,9% .... zaczynam sie sypać [emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Uuu kochana ... taki stan , że kiedyś zaczynamy się sypacDlaczego uważasz ,ze wysoka?
”nowe” normy:
A mój cukiereczek .....;
Oprócz tego hemoglobina 11,2, hematokryt spadł 32,9% .... zaczynam sie sypać [emoji51]
Dłużej niż jeden dzień, bo przecież będą chcieli coś tam wyhodować Jak nic nie wyhoduja wynik powinien być do 3 dni. Gdy wynik będzie dodatni mogą trzymać i ok. 5 dni.A bo ja głupia nawet nie patrzyłam w necie tylko odrazu do moich ekspertek napisałam jeszcze w moczu mi wyszły nabłonki płaskie dość liczne muszę jutro zrobić posiew bo spojrzałam, że mój zapas kubeczkow się skończył na posiew też się czeka jeden dzień na wynik prawda ? Jutro mam wizytę i bym wolała być przygotowana
. :*Ekstra! [emoji7] [emoji4]
jasani
Fanka BB :)
A kiedy lekarz będzie widział Twoje wyniki? Ja już właśnie wypiłam nektar, swoja drogą bardzo smaczny bo cytrynowy i czekam na kolejny pomiar. Jak robiłam w Polsce badanie to wyszło mi też na granicy. Ten na czczo miałam 93 a reszta w normie i lekarz nawet tego nie skomentował. Dlatego jestem ciekawa co powie Tobie.Dlaczego uważasz ,ze wysoka?
”nowe” normy:
A mój cukiereczek .....;
Vinszka
To chyba będzie po terminie dobrze u mamusi to nie chce wychodzić .
A kiedy masz jakąś wizytę?
Dziś, dziś
Jaki ja przeżywam stres!
meg86
No nie dziwie się. Ale lepiej że nie odpala dziś niż jakbyś miała jechać rodzić a tu nie odpala. ..Dziś, dziśale tak jak wczoraj spieszyło mi się na porodówkę, tak dzisiaj... kurde od samego rana same problemy, że nawet nie wiem czy dojadę na wizytę, bo samochód nie chce odpalić.
Jaki ja przeżywam stres!
Teraz dni i noce będziesz miała nerwowe
gooossia17
Dziewczyny powodzenia na wizytach!!
Powiedzcie ni jakie elektryczne nianie kupujecie? Te z kamerka czy bez? Jaka firma?
Powiedzcie ni jakie elektryczne nianie kupujecie? Te z kamerka czy bez? Jaka firma?
walczaca o szczescie
O właśnie podbijam pytanie :-) ja bym chciała z kamerka ale jakąś w rozsądnej cenie :-)Dziewczyny powodzenia na wizytach!!
reklama
katharina203
Ja mam z kamerka. Polecam bardzo. Zawsze sobie zerkam na mala jak spi...O właśnie podbijam pytanie :-) ja bym chciała z kamerka ale jakąś w rozsądnej cenie :-)