reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dlaczego uważasz ,ze wysoka?
”nowe” normy:
Na czczo 92, po 1 h 180 a po 2 h 153

A mój cukiereczek .....;
78,176,145 [emoji58] bardzo blisko granicy ...

Oprócz tego hemoglobina 11,2, hematokryt spadł 32,9% .... zaczynam sie sypać [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A bo ja głupia nawet nie patrzyłam w necie tylko odrazu do moich ekspertek napisałam :D jeszcze w moczu mi wyszły nabłonki płaskie dość liczne :( muszę jutro zrobić posiew bo spojrzałam, że mój zapas kubeczkow się skończył :laugh2: na posiew też się czeka jeden dzień na wynik prawda ? Jutro mam wizytę i bym wolała być przygotowana :D

reklama
”nowe” normy:

A mój cukiereczek .....;

Oprócz tego hemoglobina 11,2, hematokryt spadł 32,9% .... zaczynam sie sypać [emoji51]

Uuu kochana ... taki stan , że kiedyś zaczynamy się sypac :laugh2: :D

A bo ja głupia nawet nie patrzyłam w necie tylko odrazu do moich ekspertek napisałam :D jeszcze w moczu mi wyszły nabłonki płaskie dość liczne :( muszę jutro zrobić posiew bo spojrzałam, że mój zapas kubeczkow się skończył :laugh2: na posiew też się czeka jeden dzień na wynik prawda ? Jutro mam wizytę i bym wolała być przygotowana :D
Dłużej niż jeden dzień, bo przecież będą chcieli coś tam wyhodować :p Jak nic nie wyhoduja wynik powinien być do 3 dni. Gdy wynik będzie dodatni mogą trzymać i ok. 5 dni.

”nowe” normy:

A mój cukiereczek .....;

A kiedy lekarz będzie widział Twoje wyniki? Ja już właśnie wypiłam nektar, swoja drogą bardzo smaczny bo cytrynowy i czekam na kolejny pomiar. Jak robiłam w Polsce badanie to wyszło mi też na granicy. Ten na czczo miałam 93 a reszta w normie i lekarz nawet tego nie skomentował. Dlatego jestem ciekawa co powie Tobie.

To chyba będzie po terminie :) dobrze u mamusi to nie chce wychodzić .
A kiedy masz jakąś wizytę?

Dziś, dziś
emoji4.png
ale tak jak wczoraj spieszyło mi się na porodówkę, tak dzisiaj... kurde od samego rana same problemy, że nawet nie wiem czy dojadę na wizytę, bo samochód nie chce odpalić.

Jaki ja przeżywam stres!

Dziś, dziś
emoji4.png
ale tak jak wczoraj spieszyło mi się na porodówkę, tak dzisiaj... kurde od samego rana same problemy, że nawet nie wiem czy dojadę na wizytę, bo samochód nie chce odpalić.

Jaki ja przeżywam stres!
No nie dziwie się. Ale lepiej że nie odpala dziś niż jakbyś miała jechać rodzić a tu nie odpala. ..
Teraz dni i noce będziesz miała nerwowe

reklama
Do góry