adunnnia90
Fanka BB :)
Ale Majka już duza[emoji3]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Majka już duza[emoji3]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam z Avent bez kamerki niestety ale juz nie bede kupowac nowego, wole zainwestowac w dobry monitor oddechu. Mam dwa telefony i tablet to odpale skype i tez bede obserwowacO właśnie podbijam pytanie :-) ja bym chciała z kamerka ale jakąś w rozsądnej cenie :-)
Tez chce kupic ten babysense 7Ja kupilam babysense 7 z niania video w zestawie
Jedna nie złapie dwóch łóżeczek, nawet jak ją dalej zamontujesz??Ja mam dwie z kamerka i jestem zadowolona nie wiadomo ile też nie kosztowaly[emoji4]
A i też można puścić kołysanki, powiedzieć do mikrofonu żeby mali usłyszeli. Też pokazują tem w pomieszczeniu
A i maja podczerwień że w nocy jak śpią i jest ciemno to widzę jak leza
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dwie księżniczki ale mąż będzie miał w domu babiniecA my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa
Ślicznota[emoji173]Dziewczyny ogarniajcie wszystko przed porodem bo później jest naprawdę ciężko z czasem . My dziś kończymy 6tyg i uwierzcie czas leci za szybko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział, że jemu pasuje, bo córeczki bardziej kochają tatusiówDwie księżniczki ale mąż będzie miał w domu babiniec
Ale super! Ostatnio tylko parki były albo dwóch chłopców a tutaj dwie dziewuszki Macie już imiona?A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa