meg86
Fanka BB :)
To chyba będzie po terminieU mnie niestety bez zmian. Cisza jak makiem zasiał, tzn. malutki się wypycha, ale wychodzić nie ma jeszcze zamiaru.![]()
A kiedy masz jakąś wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba będzie po terminieU mnie niestety bez zmian. Cisza jak makiem zasiał, tzn. malutki się wypycha, ale wychodzić nie ma jeszcze zamiaru.![]()
Hmmm ciężko stwierdzić. Ja połówkowe miałam w 20+0 i moja ważyła wtedy 369 g i wtedy też mi sie wydawało to trochę dużo. 470 to chyba troszke duzo, ale tych wyników nie mozna interpretować dosłownie. Zawsze jest jakaś granica błędu.Meldujemy się po badaniach.Z naszą księżniczką wszystko jak w najlepszym porządku.Zdjęcia nie damy bo niestety jak zwykle nasze dziecko się zasłaniało..mam tylko pytanie dziś mamy 21t2d i mała warzy 470 g to nie za dużo ?
Zwiekszona ich ilośc może wskazywać zakażenie dróg moczowych. U kobiet w ciąży moga one być liczniejsze. Jednak na Twoim miejscu zrobiłabym posiew.Kochane w moczu wyszło mi : Nabłonki płaskie: dość liczne w polu widzenia..
A zawsze miałam nieliczne:/ myślicie że warto zrobić posiew moczu ? Reszta w normie
Super, Nina! Wszystko idzie w dobrym kierunku [emoji4]My już po wizycieMalutka jest ułożona głową w dół, szyjka trochę się skraca więc mam się oszczędzać przez najbliższe tygodnie. Pod koniec marca robimy usg gdzie już będzie oszacowana waga małej do porodu
Oby tak dalej!
![]()
Zabawny [emoji2]A widzialyscie nowego szumisia leniwca?
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ekstra! [emoji7] [emoji4]Ja już po wizycie ostatniej u gina mały ułożony głowka w dół nie zmienił pozycji, wazy prawie 2800 gram szyjka troszkę skrócona ale gin mówi ze jest dalej zamknięta , skierowanie na CC dostałam i teraz odliczamy![]()
U mnie w 21t3d 471g byloMeldujemy się po badaniach.Z naszą księżniczką wszystko jak w najlepszym porządku.Zdjęcia nie damy bo niestety jak zwykle nasze dziecko się zasłaniało..mam tylko pytanie dziś mamy 21t2d i mała warzy 470 g to nie za dużo ?
Chyba nie jest ciekawie..
glukoza 72 ,
1h -148
2h -118![]()
Za wysoko prawda ?![]()