reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już po wizycie ostatniej u gina mały ułożony głowka w dół nie zmienił pozycji, wazy prawie 2800 gram szyjka troszkę skrócona ale gin mówi ze jest dalej zamknięta , skierowanie na CC dostałam i teraz odliczamy ;)
Super [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktg

Jeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktg
U nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala :) tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samej :)

U nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala :) tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samej :)
Mi mówiła położna moja mówiła ze w 38t pójśc do wanny i w szpitalu też te pielęgniary że w 38 tyg do wanny a jak poszłam w 32 tyg do wanny poleżec chwilkę wtedy bo miałam tak jak dziś tylko że wieczorem mocniejsze już skurcze i powiedziałam ze poleżałam chwile to mnie zje*** ze za wczesnie ze dopiero od 38 tyg ale i tak nie pomogło.Na razie jest do wytrzymania,mówie do męża czy to normlane ze po wizycie mnie skurcze łapią gdzie na usg było wsio OK

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry