reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już po wizycie ostatniej u gina mały ułożony głowka w dół nie zmienił pozycji, wazy prawie 2800 gram szyjka troszkę skrócona ale gin mówi ze jest dalej zamknięta , skierowanie na CC dostałam i teraz odliczamy ;)
Super [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktg

Jeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktg
U nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala :) tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samej :)

U nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala :) tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samej :)
Mi mówiła położna moja mówiła ze w 38t pójśc do wanny i w szpitalu też te pielęgniary że w 38 tyg do wanny a jak poszłam w 32 tyg do wanny poleżec chwilkę wtedy bo miałam tak jak dziś tylko że wieczorem mocniejsze już skurcze i powiedziałam ze poleżałam chwile to mnie zje*** ze za wczesnie ze dopiero od 38 tyg ale i tak nie pomogło.Na razie jest do wytrzymania,mówie do męża czy to normlane ze po wizycie mnie skurcze łapią gdzie na usg było wsio OK

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry