U ciebie tez 1dzien roznicy. Kochana odliczamySuper. Już niewiele nam zostało
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Super [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]Ja już po wizycie ostatniej u gina mały ułożony głowka w dół nie zmienił pozycji, wazy prawie 2800 gram szyjka troszkę skrócona ale gin mówi ze jest dalej zamknięta , skierowanie na CC dostałam i teraz odliczamy
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktgSuper [emoji4] jeszcze jeszcze troszke[emoji3]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
U nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samejJeszcze 21 dni. Mowie do meza niewiem czy nie wczesnie od wizyty mam skurcze przechodza na chwile i znowu nie sa to bole mocne, już tak miałam 3 tyg temu i leżałam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu,i tak minęło mi od wizyty 4h a mnie dopadły skurcze lekkie ale częste .Zobacze jak beda trzymać pojadę na ktg
Mi mówiła położna moja mówiła ze w 38t pójśc do wanny i w szpitalu też te pielęgniary że w 38 tyg do wanny a jak poszłam w 32 tyg do wanny poleżec chwilkę wtedy bo miałam tak jak dziś tylko że wieczorem mocniejsze już skurcze i powiedziałam ze poleżałam chwile to mnie zje*** ze za wczesnie ze dopiero od 38 tyg ale i tak nie pomogło.Na razie jest do wytrzymania,mówie do męża czy to normlane ze po wizycie mnie skurcze łapią gdzie na usg było wsio OKU nas na szkole rodzenia położona radziła, aby nalać cieplej wody do wanny położyć się w niej ba 15-20 min i jak ciało się nie odpręży razem z macica to wtedy jechać do szpitala tylko ta kąpiel to dopiero wtedy jak ktoś jest w domu, broń Boże samej
Ostatnia edycja:
gooossia17
Co położona to opinia. I kogo tu się słuchać, prawda?Mi mówiła położna moja ze w 38 i w szpitalu też te pielęgniary że w 38 tyg a jak poszłam w 32 tyg wtedy bo tak miałam te skurcze ale nie do gorącej tylko takiej 50/50 to mnie zje**** i nie pomogło i powiedziały że od 38 tyg niby u mnie 36t.Ahhh
Żebyś wiedziałaCo położona to opinia. I kogo tu się słuchać, prawda?
Aguleczka29
Meldujemy się po badaniach.Z naszą księżniczką wszystko jak w najlepszym porządku.Zdjęcia nie damy bo niestety jak zwykle nasze dziecko się zasłaniało.. mam tylko pytanie dziś mamy 21t2d i mała warzy 470 g to nie za dużo ?
reklama
meg86
Dokładnie nie mogę się doczekaćU ciebie tez 1dzien roznicy. Kochana odliczamy