Piękny !! ja też mam parcie na szary ale z Anexa narazie chociaż te z bebetto też bardzo mi się podobają ❤Mi też się średnio podobają, ale jak włożymy do niego nasze Maluszki to i tak będą najpiękniejsze :-)
Ja najpierw byłam za tymi jeden obok drugiego, ale są dość duże i chyba gorzej się je prowadzi. W sumie to dziewczyny tu na forum poleciły mi Link do: Bebetto42 – Wózki dziecięce BEBETTO i chyba się na taki zdecydujemy w szarym kolorze :-)
A jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Który Ty już dokładnie masz tc?? :-)
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
Probowalas kiwi? I jesli suplementujesz sobie zelazo, a wyniki masz dobre to odstaw. Bo zelazo czesto powoduje zaparcia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jasani
Heheh dokładnie. Jedziemy dzisiaj po fotelik i oglądać nowe auto Coś z tych dwóch rzeczy na pewno dzisiaj kupimy. Z fotelika nie chcę rezygnować a auto i tak mieliśmy zmienić. Po prostu musieliśmy przyśpieszyć zakup.No ale kolejna wizyta w PL już z Maluszkiem :-) Super. Jak się uporałaś z tym fotelikiem? Zmiana auta czy jednak dacie radę? :-)
Agnieś191
Ja chciałam anex cross, ale podczas porównywania go do innych cena dość wysoka za to samo, on jest fajny zgrabny itd wizualnie piękny, ale ma pare mankamentów. Ostatecznie wybraliśmy roan esso kolor flamingo gdzie w ogole nie był nam w głowie.Piękny !! ja też mam parcie na szary ale z Anexa narazie chociaż te z bebetto też bardzo mi się podobają ❤
gooossia17
Tak, próbowałam. Mam tylko żelazo w witaminkach, które przyjmuje. Dodatkowo nie biorę. A w witaminach jest tylko 26 mgProbowalas kiwi? I jesli suplementujesz sobie zelazo, a wyniki masz dobre to odstaw. Bo zelazo czesto powoduje zaparcia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny ten materac. Może też taki zamówię Muszę jeszcze pomyślećJa wczoraj zamowilam ten
Link do: Hevea Baby MAX 120x60 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
A gdyby ktoras szukala laktatora i zdecydowala sie na lansinoh to na amazon.co.uk nowy bardzo tanio kupilam i jeszcze wzielam 50 opakowan na mleko do tego (w przeliczeniu niecale 300pln za wszystko)
Nina001
Do 17 tc miałam okropne zaparcia. Niestety domowe sposoby kompletnie nie działały (przerobiłam śliwki, kefiry, siemię lniane itp). Lekarz od razu kazał mi stosować syrop lactulose ( 20ml rano) do czasu wypróżnienia - nic innego nie działało ( syrop jest bez recepty, bezpieczny w ciąży).Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
Właśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś patrzylam Twoj na necie..piekny !!Ja chciałam anex cross, ale podczas porównywania go do innych cena dość wysoka za to samo, on jest fajny zgrabny itd wizualnie piękny, ale ma pare mankamentów. Ostatecznie wybraliśmy roan esso kolor flamingo gdzie w ogole nie był nam w głowie.
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę
Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ??
gooossia17
A później przeszło? Bo ja jestem teraz w 23.Do 17 tc miałam okropne zaparcia. Niestety domowe sposoby kompletnie nie działały (przerobiłam śliwki, kefiry, siemię lniane itp). Lekarz od razu kazał mi stosować syrop lactulose ( 20ml rano) do czasu wypróżnienia - nic innego nie działało ( syrop jest bez recepty, bezpieczny w ciąży).
reklama
Hehe a w mojej szkole rodzenia też polecali bephanten, a sudocrem nie. Tylko położna mówiła żeby smarować po każdej zmianie pieluszkiNam na szkole rodzenia tłumaczano by smarować jak najmniej. Woda i wacik podmywać. Sidocremu nie używać bo się maze i jest zbyt gesty, słabo się wchlania i często zostsje na narządach szczególnie u dziewczynek między wargami i cięzko domyc. Ogólnie jest już passe polecany właśnie bepanthen. Tyle ja w teorii