reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi też się średnio podobają, ale jak włożymy do niego nasze Maluszki to i tak będą najpiękniejsze :-)
Ja najpierw byłam za tymi jeden obok drugiego, ale są dość duże i chyba gorzej się je prowadzi. W sumie to dziewczyny tu na forum poleciły mi Link do: Bebetto42 – Wózki dziecięce BEBETTO i chyba się na taki zdecydujemy w szarym kolorze :-)
A jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Który Ty już dokładnie masz tc?? :-)
Piękny !! :) ja też mam parcie na szary ale z Anexa narazie :) chociaż te z bebetto też bardzo mi się podobają ❤

reklama
Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?

Probowalas kiwi? I jesli suplementujesz sobie zelazo, a wyniki masz dobre to odstaw. Bo zelazo czesto powoduje zaparcia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ale kolejna wizyta w PL już z Maluszkiem :-) Super. Jak się uporałaś z tym fotelikiem? Zmiana auta czy jednak dacie radę? :-)
Heheh dokładnie. Jedziemy dzisiaj po fotelik i oglądać nowe auto :) Coś z tych dwóch rzeczy na pewno dzisiaj kupimy. Z fotelika nie chcę rezygnować a auto i tak mieliśmy zmienić. Po prostu musieliśmy przyśpieszyć zakup.

Piękny !! :) ja też mam parcie na szary ale z Anexa narazie :) chociaż te z bebetto też bardzo mi się podobają ❤
Ja chciałam anex cross, ale podczas porównywania go do innych cena dość wysoka za to samo, on jest fajny zgrabny itd wizualnie piękny, ale ma pare mankamentów. Ostatecznie wybraliśmy roan esso kolor flamingo gdzie w ogole nie był nam w głowie.

Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
Do 17 tc miałam okropne zaparcia. Niestety domowe sposoby kompletnie nie działały (przerobiłam śliwki, kefiry, siemię lniane itp). Lekarz od razu kazał mi stosować syrop lactulose ( 20ml rano) do czasu wypróżnienia - nic innego nie działało ( syrop jest bez recepty, bezpieczny w ciąży).

Ja chciałam anex cross, ale podczas porównywania go do innych cena dość wysoka za to samo, on jest fajny zgrabny itd wizualnie piękny, ale ma pare mankamentów. Ostatecznie wybraliśmy roan esso kolor flamingo gdzie w ogole nie był nam w głowie.
Właśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś :) patrzylam Twoj na necie..piekny !!
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie :p
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć :) koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo :) jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam :D ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę :)

Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ?? :)

Do 17 tc miałam okropne zaparcia. Niestety domowe sposoby kompletnie nie działały (przerobiłam śliwki, kefiry, siemię lniane itp). Lekarz od razu kazał mi stosować syrop lactulose ( 20ml rano) do czasu wypróżnienia - nic innego nie działało ( syrop jest bez recepty, bezpieczny w ciąży).
A później przeszło? Bo ja jestem teraz w 23.

reklama
Nam na szkole rodzenia tłumaczano by smarować jak najmniej. Woda i wacik podmywać. Sidocremu nie używać bo się maze i jest zbyt gesty, słabo się wchlania i często zostsje na narządach szczególnie u dziewczynek między wargami i cięzko domyc. Ogólnie jest już passe :p polecany właśnie bepanthen. Tyle ja w teorii;)
Hehe a w mojej szkole rodzenia też polecali bephanten, a sudocrem nie. Tylko położna mówiła żeby smarować po każdej zmianie pieluszki :p

Do góry