reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś :) patrzylam Twoj na necie..piekny !!
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie :p
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć :) koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo :) jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam :D ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę :)

Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ?? :)
W anexie ta gondola taka mała się wydaje i ta skóra,bałam się o uszkodzenie no i jednak nagrzewanie. Ja byłam oglądać w bobowózkach, jest ogromny wybór w Bydgoszczy ale to sieciówka wejdz do nich na strone bo oni mają salony w Polsce i widziłam ze w Wawie też mają w tym roku otworzyc tylko kiedy nie mam pojęcia.

reklama
Mi też się średnio podobają, ale jak włożymy do niego nasze Maluszki to i tak będą najpiękniejsze :-)
Ja najpierw byłam za tymi jeden obok drugiego, ale są dość duże i chyba gorzej się je prowadzi. W sumie to dziewczyny tu na forum poleciły mi Link do: Bebetto42 – Wózki dziecięce BEBETTO i chyba się na taki zdecydujemy w szarym kolorze :-)
A jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Który Ty już dokładnie masz tc?? :-)
Mi się też nigdy bliźniacze nie podobaly... Ale tak jak mówisz jak w środku są maluszki to są najpiękniejsze [emoji4]
Sytuacja z dzis: wybrałam się rano na spacer do spożywczego a tam drzwi rozsuwaja się delikatnie że na styk przejechalam jakbym miała jeden obok drugiego to bym chyba do kasjerek musiała krzyczeć co mają mi podac[emoji12] [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś :) patrzylam Twoj na necie..piekny !!
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie :p
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć :) koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo :) jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam :D ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę :)

Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ?? :)
O Ty z Warszawy jak miło :) A ja upierałam się na joolz day 2 i byłam pewna na 100 %, że będzie nasz. Pojechaliśmy do sklepu i jednak bardziej spodobał nam się cybex i zamówiliśmy cybex priam lux :) Dlatego trzeba jednak oglądać na żywo :D

@zylwia nie wiem gdzie w Warszawie można zobaczyć wózki o których piszesz. Wiem tylko gdzie jest cybex i joolz :D wpisz w wyszukiwarkę nazwę wózka i Warszawa napewno wyskocza jakieś sklepy.

Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
Kochana sprobuj mojej metody: pol paczki sliwek zjedzone popijajac pol litra gazowanej wody - dziala jak lewatywa.

Jeszcze sa czopki glicerynowe jakby co.

Ja ten temat przerabialam dawno temu jak rzucilam fajki i nie moglam uporac sie z kupa..

Ja chciałam anex cross, ale podczas porównywania go do innych cena dość wysoka za to samo, on jest fajny zgrabny itd wizualnie piękny, ale ma pare mankamentów. Ostatecznie wybraliśmy roan esso kolor flamingo gdzie w ogole nie był nam w głowie.
Widze ze kolejna posiadaczka wozka roan - u mnie przy pierwszych miesiacach poszukiwac wogole go nie widzialam i nagle po prostu wyskoczyl z nikad[emoji23]
I ciesze sie bo uwazam ze jest mega solidny i bardzo ladny no i ma wszystkie funkcje na jakie zwracalam uwage - az nie wierze ze nie ma sie do czego przyczepic[emoji6]

Kochana sprobuj mojej metody: pol paczki sliwek zjedzone popijajac pol litra gazowanej wody - dziala jak lewatywa.

Jeszcze sa czopki glicerynowe jakby co.

Ja ten temat przerabialam dawno temu jak rzucilam fajki i nie moglam uporac sie z kupa..
Nie pomaga :( tzn inaczej raz pomaga, dwa razy nie. Czasami pare minut do 2 h i mnie ruszy a czasami nie. Np. Wczoraj nic mi nie pomogło załatwiłam się dopiero dzisiaj rano, po mieszance o której pisałam wyżej.

O Ty z Warszawy jak miło :) A ja upierałam się na joolz day 2 i byłam pewna na 100 %, że będzie nasz. Pojechaliśmy do sklepu i jednak bardziej spodobał nam się cybex i zamówiliśmy cybex priam lux :) Dlatego trzeba jednak oglądać na żywo :D
Nie nie, nie z Warszawy :) mieszkam ponad 100km za warszawa ale baaaardzo często jesteśmy w Wawie mam tam siostrę , znajomych i od mojego M rodzinę :) do tego jeździmy do lekarza do Wawy i nie zaszkodzi nam oglądać tam wózki bo u nas lipton jest :p :) W nasteony piatek mamy wizytę dopiero na 19 a i tak musimy jechac wczesniej to bysmy chcieli poogladac :D

EDIT : JA bym chciała pooglądać bo przecież mój ma na wszystko czas:laugh2:

reklama
Do góry