reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas wizyta prywatnie u gin to koszt rzedu 180€. Dlatego ja mam prywatne ubezpieczenie, place 60€ miesiecznie i moge chodzic do woli, badania mam za free, prenatalne tez i porod w prywatnym szpitalu tez [emoji4]
Jedyny warunek to bylo, ze 6 miesiecy przed zajsciem w ciaze musialam juz miec oplacone skladki.

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom

reklama
A kiedy będziesz w pl? Ja też wieczorem mam najgorzej i coś mi się wydaje że u mnie to też wzdęcia, chociaż do tej pory nigdy w życiu ich nie miałam :p
Będę zaraz przed Świętami. Ja to na wzdęcia zawsze narzekałam. Jesteś szczesciarą, że nigdy ich nie miałaś :) Czytałam też, że powiększąjaca się macica uciska jelita i stąd te dolegliwości.

O widzisz i taki tok rozumowania mi się podoba :-) Wózek już mam wstępnie wybrany przez internet, muszę go tylko gdzieś w sklepie namierzyć, ale to już z M ustaliłam, że zrobimy od razu po połówkowym :-)
A jaki model macie upatrzony? Bo co do wózka to nie mam nic na oku, średnio mi się widzą podwójne i chce pójść do sklepu żeby w realu obczaić [emoji6]

Nie wiem czy Cię pociesze, ale ja za samą wizytę płace 200 zł bez usg plus ewentualnie usg takie zwykłe 100 zł. Wizyty co 3-4 tygodnie. A takie dokładne usg jak np. połówkowe 300 zł. Jasne 300 zł to nie 600 zł, ale też Polska to nie Dania i zarobki inne, więc może u nas w Polsce wcale nie tak kolorowo patrząc na miesięczne wynagrodzenie :)
Oj to dużo płacisz, ja za wizytę płacę 140zl i w tym oczywiście są zdjęcia 3D a nawet Pani dr zgrywa mi dodatkowe fotki na płycie

Oj to dużo płacisz, ja za wizytę płacę 140zl i w tym oczywiście są zdjęcia 3D a nawet Pani dr zgrywa mi dodatkowe fotki na płycie
W Warszawie takie są mniej więcej ceny.
Dziewczyny czy wchodzilyscie ostatnio na stronę hm? Chyba wprowadzili jakieś zmiany, bo beznadziejnie wyświetlają mi się produkty, jakby było ich mniej.

Ostatnia edycja:
U nas wizyta prywatnie u gin to koszt rzedu 180€. Dlatego ja mam prywatne ubezpieczenie, place 60€ miesiecznie i moge chodzic do woli, badania mam za free, prenatalne tez i porod w prywatnym szpitalu tez [emoji4]
Jedyny warunek to bylo, ze 6 miesiecy przed zajsciem w ciaze musialam juz miec oplacone skladki.

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom
Zazdroszcze tego ubezpieczenia. U nas wszystko drogo...

Dla porownania u mojego lekarza od ivf ktory przyjezdza raz na 2 tyg tu do polskiej przychodni:
Prenatalne albo polowkowe 250euro
Pappa 500euro
Zwykle usg bez mierzenia czy wazenia dziecka 120e

Dodam ze wizyty mialam na poczatku co 2 tygodnie...

A i nie licze ze mam 100km w jedna strone[emoji6]

reklama
Do góry