reklama
Hej, dziewczyny. Jestem w 6 tyg za trzecim transfeem . Często boli mnie brzuch, nie mam nudności, nie bolą mnie cycki, tylko ten brzuch, takie skurcze. Mam tyłozgiecie, może to przez to? Czy ktoś też miał tak? Do gina idę dopiero 27.02
hope322
Fanka BB :)
Haha no niby takCiotka to huśtawka
walczaca o szczescie
Mi kosze Mojżesza też zbytnio się nie podobają... ja właśnie nie wiem czy kolyske mogę zastąpić lezaczkiem timy love, tym bardziej że ja nialabym kupować to podwójnie to jednak dość spory koszt... :/U mnie to samo sypialnia na gorze a salon na dole ale chyba na poczatek do salonu wstawie lozeczko bo na gorze bede miec next2me a jak mala z niego wyrosnie to wtedy to zwykle lozeczko tam przeniose.
Tiny love ma szelki wiec wydaje mi sie ze na dluzej mi posluzy niz kolyska no i uwazam ze jest super wiec to byl dobry zakup.
Ogolnie kolyski mi sie bardzo podobaja i nawet siostra mi chciala wyslac ale uznalam ze majac juz 3 rzeczy do lezenia to by bylo za duzo. Kosze mojzesza mi sie nie podobaja eiec nigdy nie bralam ich pod uwage.
gooossia17
Przewijak kupię oddzielnie. Ja muszę coś na dół do salonu sobie kupić. nie wiem tylko coA przewijak brałaś? I co myślicie o kolyskach?? Kupujecie czy nie dla Maluchów? :-)
Bardzo ładne,daj znać jak przyjdą na żywo :-)
walczaca o szczescie
O widzisz i to chyba byłaby lepsza opcja niż ten leżak, bo jest dość wysoka...Zobacz załącznik 839208
Te lezaczki na lezaco chyba mozna na dluzej w nich dziecko polozyc ale pewna nie jestem. Ja mam kolyske firmy Troll, wrzucam fotke ale z gory przepraszam za balagan i nie widac jej w calosci, bo nie chce sie szarpac z przesuwaniem lozeczka a meza w domu nie ma . Mozesz chociaz zobaczyc jej wysokosc wzgledem lozeczka
Żadnego bałaganu nie widzę
kredka82
Chyba w kazdej z nas[emoji6] i kazda by bez zawahania wydala to jeszcze raz!Zgadzam się! W moim życiu również najlepsza inwestycja
hope322
Ja kupilam to dla synka. Zalozone jest, bo wszystko mialam przygotowane na powrot ze szpitala.. wszystkie rzeczy sa "wrzucone" do jednego pokoju przygotowanego dla dziecka ale do tej pory drzwi byly zamkniete i nie potrafilam tam posprzatac i posciagac tych ochraniaczy czy poscieli..A ten ochraniacz na łóżeczko to odrazu tak dziecku można zakładać ? kupiłam ale zastanawiam się czy można
Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze ochraniaczy nie powinno sie uzywac w pierwszych miesiacach. Tym razem bedzie bez a te pochowam na pozniejszy czas
reklama
kredka82
O widzisz i to chyba byłaby lepsza opcja niż ten leżak, bo jest dość wysoka...
Żadnego bałaganu nie widzę
Tylko pamietajcie ze jak dziecko sie bardziej rusza to bedzie kolyske wprawialo w ruch i turlalo sie na boki (nie mowie tu o noworodku) wiec ta kolyska na prawde na krotko starczy mimo ze jest sliczna.
Jeszcze do do tiny love to sa 3 pozycje wiec jak dziecko ciut wieksze to moze byc pollezaco albo siedzaco i widzi wszystko wtedy.
Ja kupilam moj jako uzywany(chociaz nie widac sladow jakiegokolwiek uzycia) i wszystko mozna sciagnac i wyprac. Pralam materacyk id niego w pralce na 30° i super.