reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ewunka a jaką dawkę miałaś?
Mnie ginek wystraszył, bo stwierdził, że przy mojej dawce nawet przy sn może wystąpić duże krwawienie, dlatego zalecenie mam, że nawet jak skurcze będą nieregularne to mam jechać do szpitala, chociażby na sprawdzenie. Troszkę się wystraszyłam :p

reklama
O widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)
U mnie to samo sypialnia na gorze a salon na dole ale chyba na poczatek do salonu wstawie lozeczko bo na gorze bede miec next2me a jak mala z niego wyrosnie to wtedy to zwykle lozeczko tam przeniose.
Tiny love ma szelki wiec wydaje mi sie ze na dluzej mi posluzy niz kolyska no i uwazam ze jest super wiec to byl dobry zakup.
Ogolnie kolyski mi sie bardzo podobaja i nawet siostra mi chciala wyslac ale uznalam ze majac juz 3 rzeczy do lezenia to by bylo za duzo. Kosze mojzesza mi sie nie podobaja eiec nigdy nie bralam ich pod uwage.

IMG_9999.JPG
O widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)
Te lezaczki na lezaco chyba mozna na dluzej w nich dziecko polozyc ale pewna nie jestem. Ja mam kolyske firmy Troll, wrzucam fotke ale z gory przepraszam za balagan i nie widac jej w calosci, bo nie chce sie szarpac z przesuwaniem lozeczka a meza w domu nie ma :p. Mozesz chociaz zobaczyc jej wysokosc wzgledem lozeczka :)

Załączniki

• IMG_9999.JPG
    IMG_9999.JPG
    972,6 KB · Wyświetleń: 338
Zobacz załącznik 839208
Te lezaczki na lezaco chyba mozna na dluzej w nich dziecko polozyc ale pewna nie jestem. Ja mam kolyske firmy Troll, wrzucam fotke ale z gory przepraszam za balagan i nie widac jej w calosci, bo nie chce sie szarpac z przesuwaniem lozeczka a meza w domu nie ma :p. Mozesz chociaz zobaczyc jej wysokosc wzgledem lozeczka :)
A ten ochraniacz na łóżeczko to odrazu tak dziecku można zakładać ? kupiłam ale zastanawiam się czy można

To ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .:)
Zgadzam się! W moim życiu również najlepsza inwestycja :)

reklama
Do góry