Vinszka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może będziesz wiedziała już na 100% czy dziewczynki będą No nie dziwie się. Ja tez nie mogę się zawsze wizyty doczekaćA wizytę mam teraz 28 lutego :-) coś strasznie mi się do niej dłuży...
U mnie to samo sypialnia na gorze a salon na dole ale chyba na poczatek do salonu wstawie lozeczko bo na gorze bede miec next2me a jak mala z niego wyrosnie to wtedy to zwykle lozeczko tam przeniose.O widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)
Te lezaczki na lezaco chyba mozna na dluzej w nich dziecko polozyc ale pewna nie jestem. Ja mam kolyske firmy Troll, wrzucam fotke ale z gory przepraszam za balagan i nie widac jej w calosci, bo nie chce sie szarpac z przesuwaniem lozeczka a meza w domu nie ma . Mozesz chociaz zobaczyc jej wysokosc wzgledem lozeczkaO widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)
A ten ochraniacz na łóżeczko to odrazu tak dziecku można zakładać ? kupiłam ale zastanawiam się czy możnaZobacz załącznik 839208
Te lezaczki na lezaco chyba mozna na dluzej w nich dziecko polozyc ale pewna nie jestem. Ja mam kolyske firmy Troll, wrzucam fotke ale z gory przepraszam za balagan i nie widac jej w calosci, bo nie chce sie szarpac z przesuwaniem lozeczka a meza w domu nie ma . Mozesz chociaz zobaczyc jej wysokosc wzgledem lozeczka
Zgadzam się! W moim życiu również najlepsza inwestycjaTo ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .