reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wlasnie zrobilam zamowienie na majtki siateczkowe, podklady poporodowe itp bo chcialam wszystko z firmy hartmann i na allegro znalazlam w miare tanio. Jakby ktoras jeszcze nie miala to od tego sprzedawcy wszystko zamawialam:
Link do: HARTMANN Podkłady poporodowe PREMIUM 14szt - MAXI
A i jeszcze jakby ktoras szukala pieluszek tetrowych to on tez ma tylko polecam te lux bo sa takie bardzo porzadne bo juz je wczesniej zamawialam i roznica miedzy nimi i zwyklymi mega duza (wzielam po 5 szt obu ale drugi raz bym tych zwyklych nie brala tylko lux)

reklama
Hej dziewczyny. Mogę zadać dość krępujące pytanie? Jestem w 11 tyg ciąży i w nocy obudziłam się mokra w okolicach pochwy i odbytu centralnie jakbym popuściła w nocy. Wiem, że wydzieliny w ciąży jest więcej niz normalnie ale pierwszy raz mi się to zdarzyło,że tej wody bylo aż tyle. Była bez zapachu bezbarwna. Poradzicie coś?

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam uczucie mokrosci w pachwinach, ale bardziej przypisywalam to zalewaniem się potem w pierwszym trymestrze, czasami musiałam się przebierać i pościel zmieniać bo taka mokra była.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

A przewijak brałaś? I co myślicie o kolyskach?? Kupujecie czy nie dla Maluchów? :-)
Bardzo ładne,daj znać jak przyjdą na żywo :-)
Ja kolyske mam, bo sypialnie mam na pietrze i chcialam w salonie miec tez miejsce do spania dla maluszka. Nie wiem jeszcze niestety czy sie sprawdza ale jest ladna :p Kosze mojzesza nie sa w moim guscie.

A Ty nie robilas ivf w pl?
Ja gdybym.miala robic w irl to tu wogole chyba ceny zaczynaja sie od 10tys euro. Porazka jakas. Temu nam taniej wyszly te czechy mimo przylotow itd.
To ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .:)
Nie boję się kupować używanych rzeczy nie gryzą :laugh2:
IMG-20180215-WA0009.jpg

Ostatni nabytek

Załączniki

• IMG-20180215-WA0009.jpg
    IMG-20180215-WA0009.jpg
    134,1 KB · Wyświetleń: 348
Tak jak napisała @walczaca o szczescie, może to być błacha rzecz. Rzeczywiście tej wydzieliny w ciąży jest dużo więcej. Zadzwoń do lekarza i dopytaj. Daj znać co Ci powiedział.
Z drugiej strony ja właśnie mam brak jakichkolwiek wypływów i skoro wszystkie tak macie a ja nie to się zaczynam martwić ;) Tak źle i tak niedobrze...
Ja tez nie mam zadnych uplawow. W ogole nic mi nie leci. Jest tak samo jak przed ciaza a nawet chyba wtedy mialam wiecej sluzu szczegolnie w owu. Tak samo mialam poprzednio. Mysle, ze to sprawa indywidualna.

To ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .:)
Nie boję się kupować używanych rzeczy nie gryzą :laugh2:
Zobacz załącznik 839201
Ostatni nabytek
Mam taki sam lezaczek :p planuje tez kupic tiny love czy jak on tam sie nazwa, ten z mozliwoscia lezenia na plasko, bo przyda sie do ogrodu czy na wizyty u znajomych :p

Ja kolyske mam, bo sypialnie mam na pietrze i chcialam w salonie miec tez miejsce do spania dla maluszka. Nie wiem jeszcze niestety czy sie sprawdza ale jest ladna :p Kosze mojzesza nie sa w moim guscie.
O widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)

Hmm z moich obliczen wynikalo, ze wyprawka to niewiele mniej niz koszt jednej procedury w PL (wydalam ok 2,5tys€ w sumie) wiec wcale nie taki pikus [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przeszłam 3 procedury. A wcześniej leczenie zachowawcze, które kosztowało nawet więcej niż jedna procedura. Dlatego podliczajac to wszystko w naszym przypadku wyprawka to hmmm 1/7 tego ile zapłaciliśmy za leczenie, więc pikuś :)

reklama
Do góry