reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wlasnie zrobilam zamowienie na majtki siateczkowe, podklady poporodowe itp bo chcialam wszystko z firmy hartmann i na allegro znalazlam w miare tanio. Jakby ktoras jeszcze nie miala to od tego sprzedawcy wszystko zamawialam:
Link do: HARTMANN Podkłady poporodowe PREMIUM 14szt - MAXI
A i jeszcze jakby ktoras szukala pieluszek tetrowych to on tez ma tylko polecam te lux bo sa takie bardzo porzadne bo juz je wczesniej zamawialam i roznica miedzy nimi i zwyklymi mega duza (wzielam po 5 szt obu ale drugi raz bym tych zwyklych nie brala tylko lux)

reklama
Hej dziewczyny. Mogę zadać dość krępujące pytanie? Jestem w 11 tyg ciąży i w nocy obudziłam się mokra w okolicach pochwy i odbytu centralnie jakbym popuściła w nocy. Wiem, że wydzieliny w ciąży jest więcej niz normalnie ale pierwszy raz mi się to zdarzyło,że tej wody bylo aż tyle. Była bez zapachu bezbarwna. Poradzicie coś?

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam uczucie mokrosci w pachwinach, ale bardziej przypisywalam to zalewaniem się potem w pierwszym trymestrze, czasami musiałam się przebierać i pościel zmieniać bo taka mokra była.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

A przewijak brałaś? I co myślicie o kolyskach?? Kupujecie czy nie dla Maluchów? :-)
Bardzo ładne,daj znać jak przyjdą na żywo :-)
Ja kolyske mam, bo sypialnie mam na pietrze i chcialam w salonie miec tez miejsce do spania dla maluszka. Nie wiem jeszcze niestety czy sie sprawdza ale jest ladna :p Kosze mojzesza nie sa w moim guscie.

A Ty nie robilas ivf w pl?
Ja gdybym.miala robic w irl to tu wogole chyba ceny zaczynaja sie od 10tys euro. Porazka jakas. Temu nam taniej wyszly te czechy mimo przylotow itd.
To ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .:)
Nie boję się kupować używanych rzeczy nie gryzą :laugh2:
IMG-20180215-WA0009.jpg

Ostatni nabytek

Załączniki

• IMG-20180215-WA0009.jpg
    IMG-20180215-WA0009.jpg
    134,1 KB · Wyświetleń: 350
Tak jak napisała @walczaca o szczescie, może to być błacha rzecz. Rzeczywiście tej wydzieliny w ciąży jest dużo więcej. Zadzwoń do lekarza i dopytaj. Daj znać co Ci powiedział.
Z drugiej strony ja właśnie mam brak jakichkolwiek wypływów i skoro wszystkie tak macie a ja nie to się zaczynam martwić ;) Tak źle i tak niedobrze...
Ja tez nie mam zadnych uplawow. W ogole nic mi nie leci. Jest tak samo jak przed ciaza a nawet chyba wtedy mialam wiecej sluzu szczegolnie w owu. Tak samo mialam poprzednio. Mysle, ze to sprawa indywidualna.

To ja za 4 stymulacjie zapłaciłam 10 tyś € + 1.500 € za każdy transfer udał się 2 + miesięczne podtrzymanie Marceliny to
Ok 500€ miesięcznie przez 3 miesiące potem ok 200€ .
Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu .:)
Nie boję się kupować używanych rzeczy nie gryzą :laugh2:
Zobacz załącznik 839201
Ostatni nabytek
Mam taki sam lezaczek :p planuje tez kupic tiny love czy jak on tam sie nazwa, ten z mozliwoscia lezenia na plasko, bo przyda sie do ogrodu czy na wizyty u znajomych :p

Ja kolyske mam, bo sypialnie mam na pietrze i chcialam w salonie miec tez miejsce do spania dla maluszka. Nie wiem jeszcze niestety czy sie sprawdza ale jest ladna :p Kosze mojzesza nie sa w moim guscie.
O widzisz i ja mam tak samo, na górze sypialnie a na dole salon i nie wiem gdzie te Maluchy układać...
Myślałam właśnie o tych leżaczkach bujaczkach jak tiny love, ale one sa takie niskie i chyba na niezbyt długi czas...
Jaką masz kołyskę?? :-)

Hmm z moich obliczen wynikalo, ze wyprawka to niewiele mniej niz koszt jednej procedury w PL (wydalam ok 2,5tys€ w sumie) wiec wcale nie taki pikus [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przeszłam 3 procedury. A wcześniej leczenie zachowawcze, które kosztowało nawet więcej niż jedna procedura. Dlatego podliczajac to wszystko w naszym przypadku wyprawka to hmmm 1/7 tego ile zapłaciliśmy za leczenie, więc pikuś :)

reklama
Do góry