hope322
Fanka BB :)
Moja kolyska ma taka blokadeA czy to nie jest tak,że taką kolyske można zablokować i wtedy taki maluch może sobie w niej spokojnie leżeć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kolyska ma taka blokadeA czy to nie jest tak,że taką kolyske można zablokować i wtedy taki maluch może sobie w niej spokojnie leżeć?
Tez o tym myśle tylko zastanawiam się co później jak maluch z tego wyrośnie a jeszcze nie będzie siedział.A ja dziewczyny kupuje kosz Mojżesza Shnuggle i mysle, ze na pierwsze 6 miesięcy będzie super, a że tez mam sypialnie na gorze, a salon na dole to będę go przenosić - jest lekki i poręczny
Link do: Kosz Mojżesza Dreami biały
I do tego ten bujaczek kupiłam [emoji7][emoji7]
Link do: 4MOMS MAMAROO 4.0 LEŻACZEK CLASSIC GREY BLACK
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj! Myśle, ze to już czas najwyższy! Tak jak pisze @hope322 jest tego bardzo dużo, a nie wiesz jak będziesz czuła się w 8-9 miesiącu ciąży, może być ciężko chodzić po sklepach itd. a pamiętaj, ze musisz mieć tez czas aby to wszzystko poprac oraz poprasowaćCzesc dziewczyny.Przez przypadek trafilam na to forum szukajac odpowiedzi na nękające mnie pytania.Jestem w 6 mięs ciazy,była to moja druga próba ivf(założenia były ze druga i ostatnia)czyli cud sie zdarzył.Moja kruszynka ma sie bardzo dobrze a i ja czuje sie wyśmienicie bo oprócz zgagi i wilczego apetytu żadne typowo ciazowe objawy mnie sie nie imają.Uff,rozpisałam sie a miałam tylko spytać odnośnie zakupów,kiedy zaczęłyscie kompletować wyprawkę?ja już bym chciała ale maz twierdzi,ze jeszcze mamy czas
Większość tych gadżetów starczy nam na krótkoMoja kolyska ma opcje bez bujania. Jest zabezpieczenie, wiec nie ma mozliwosci, ze dziecko sie samo rozkolysze. Ale nie ma mozliwosci regulacji wysokosci materaca, wiec masz racje, na dlugo nie posluzy ale dobre i pare miesiecy. W razie co mam jeszcze drugie lozeczko w piwnicy spadek po bratanicy
Juz! [emoji4] potem możesz nie mieć sił, z dużym brzuchem ciężko.Czesc dziewczyny.Przez przypadek trafilam na to forum szukajac odpowiedzi na nękające mnie pytania.Jestem w 6 mięs ciazy,była to moja druga próba ivf(założenia były ze druga i ostatnia)czyli cud sie zdarzył.Moja kruszynka ma sie bardzo dobrze a i ja czuje sie wyśmienicie bo oprócz zgagi i wilczego apetytu żadne typowo ciazowe objawy mnie sie nie imają.Uff,rozpisałam sie a miałam tylko spytać odnośnie zakupów,kiedy zaczęłyscie kompletować wyprawkę?ja już bym chciała ale maz twierdzi,ze jeszcze mamy czas
Tak mozna ale kazdej sie zdarzy zapomniec[emoji6]A czy to nie jest tak,że taką kolyske można zablokować i wtedy taki maluch może sobie w niej spokojnie leżeć?
Dokladnie tak!Witaj
6. miesiac ciazy to dla mnie zbyt ogolne pojecie i jakos nie potrie inaczej liczyc jak tygodniami [emoji14] Ktory masz tydzien ciazy? Tak czy siak mysle, ze to dobry czas, zeby juz zaczac zakupy. Jest tego bardzo duzo i warto rozlozyc sobie takie zakupy w czasie. Zrob sobie liste i zacznij juz komoletowac wyprawke
Chlopiec czy dziewczynka?
Witamy wśród nasHej, dziewczyny. Jestem w 6 tyg za trzecim transfeem . Często boli mnie brzuch, nie mam nudności, nie bolą mnie cycki, tylko ten brzuch, takie skurcze. Mam tyłozgiecie, może to przez to? Czy ktoś też miał tak? Do gina idę dopiero 27.02
Witam. Ja jestem prawie w 8 miesiącu i już mam wszystko przygotowane oprócz łóżeczka. Zaczęłam jakość w polowie ciąży. Jest tego sporo więc ja już bym na Waszym miejscu zaczęła. To sama przyjemnośćCzesc dziewczyny.Przez przypadek trafilam na to forum szukajac odpowiedzi na nękające mnie pytania.Jestem w 6 mięs ciazy,była to moja druga próba ivf(założenia były ze druga i ostatnia)czyli cud sie zdarzył.Moja kruszynka ma sie bardzo dobrze a i ja czuje sie wyśmienicie bo oprócz zgagi i wilczego apetytu żadne typowo ciazowe objawy mnie sie nie imają.Uff,rozpisałam sie a miałam tylko spytać odnośnie zakupów,kiedy zaczęłyscie kompletować wyprawkę?ja już bym chciała ale maz twierdzi,ze jeszcze mamy czas
Już prawie 24 tydz i będzie chłopiecWitaj
6. miesiac ciazy to dla mnie zbyt ogolne pojecie i jakos nie potrie inaczej liczyc jak tygodniami Ktory masz tydzien ciazy? Tak czy siak mysle, ze to dobry czas, zeby juz zaczac zakupy. Jest tego bardzo duzo i warto rozlozyc sobie takie zakupy w czasie. Zrob sobie liste i zacznij juz komoletowac wyprawke
Chlopiec czy dziewczynka?