reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

O widzisz i to chyba byłaby lepsza opcja niż ten leżak, bo jest dość wysoka...
Żadnego bałaganu nie widzę :p
Staralam sie uciac zdjecie :p w drugiej czesci pokoju mam komode z przewijakiem i worki ubranek, wanienke i inne pierdoly :p
Ja wybralam ten model wlasnie ze wzgledu na wysokosc. Odladalam tez inne kolyski i byly nizsze. Moj m ma 185cm, wiec musze tez patrzec na niego :p Najlepiej ogladac stacjonarnie a potem ewentualnie w necie szukac okazji ;)

reklama
Tylko pamietajcie ze jak dziecko sie bardziej rusza to bedzie kolyske wprawialo w ruch i turlalo sie na boki (nie mowie tu o noworodku) wiec ta kolyska na prawde na krotko starczy mimo ze jest sliczna.

Jeszcze do do tiny love to sa 3 pozycje wiec jak dziecko ciut wieksze to moze byc pollezaco albo siedzaco i widzi wszystko wtedy.

Ja kupilam moj jako uzywany(chociaz nie widac sladow jakiegokolwiek uzycia) i wszystko mozna sciagnac i wyprac. Pralam materacyk id niego w pralce na 30° i super.
Moja kolyska ma opcje bez bujania. Jest zabezpieczenie, wiec nie ma mozliwosci, ze dziecko sie samo rozkolysze. Ale nie ma mozliwosci regulacji wysokosci materaca, wiec masz racje, na dlugo nie posluzy ale dobre i pare miesiecy. W razie co mam jeszcze drugie lozeczko w piwnicy :p spadek po bratanicy :)

Tylko pamietajcie ze jak dziecko sie bardziej rusza to bedzie kolyske wprawialo w ruch i turlalo sie na boki (nie mowie tu o noworodku) wiec ta kolyska na prawde na krotko starczy mimo ze jest sliczna.

Jeszcze do do tiny love to sa 3 pozycje wiec jak dziecko ciut wieksze to moze byc pollezaco albo siedzaco i widzi wszystko wtedy.

Ja kupilam moj jako uzywany(chociaz nie widac sladow jakiegokolwiek uzycia) i wszystko mozna sciagnac i wyprac. Pralam materacyk id niego w pralce na 30° i super.
Ja tez ten tiny love chce kupic uzywany. Mysle, ze sie super sprawdzi i w domu i w ogrodzie a ja rodze w lipcu, wiec mam nadzieje, ze pogoda mi dopisze :)

Czesc dziewczyny.Przez przypadek trafilam na to forum szukajac odpowiedzi na nękające mnie pytania.Jestem w 6 mięs ciazy,była to moja druga próba ivf(założenia były ze druga i ostatnia)czyli cud sie zdarzył.Moja kruszynka ma sie bardzo dobrze a i ja czuje sie wyśmienicie bo oprócz zgagi i wilczego apetytu żadne typowo ciazowe objawy mnie sie nie imają.Uff,rozpisałam sie a miałam tylko spytać odnośnie zakupów,kiedy zaczęłyscie kompletować wyprawkę?ja już bym chciała ale maz twierdzi,ze jeszcze mamy czas

A ja dziewczyny kupuje kosz Mojżesza Shnuggle i mysle, ze na pierwsze 6 miesięcy będzie super, a że tez mam sypialnie na gorze, a salon na dole to będę go przenosić - jest lekki i poręczny :)

Link do: Kosz Mojżesza Dreami biały

I do tego ten bujaczek kupiłam [emoji7][emoji7]

Link do: 4MOMS MAMAROO 4.0 LEŻACZEK CLASSIC GREY BLACK

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lezaczek to na wypasie :) kosmiczny i nowoczesny ;)
Mojej kolezanki synek plakal w tym koszu i nie lubil bujania w tym kierunku. Nie wiem dlaczego, moze malo widzial? Tak mi ten kosz odradzala, ze nawet przestal mi sie podobac hehe.
Ale ostatnio w DDTVN bylo o tych koszach i podobno wlasnie ten rodzaj bujania jest lepszy dla dzieci. Tak naprawde kazda z nas sie przekona co sie sprawdzi na swoim dziecku :)

A czy to nie jest tak,że taką kolyske można zablokować i wtedy taki maluch może sobie w niej spokojnie leżeć?

reklama
Czesc dziewczyny.Przez przypadek trafilam na to forum szukajac odpowiedzi na nękające mnie pytania.Jestem w 6 mięs ciazy,była to moja druga próba ivf(założenia były ze druga i ostatnia)czyli cud sie zdarzył.Moja kruszynka ma sie bardzo dobrze a i ja czuje sie wyśmienicie bo oprócz zgagi i wilczego apetytu żadne typowo ciazowe objawy mnie sie nie imają.Uff,rozpisałam sie a miałam tylko spytać odnośnie zakupów,kiedy zaczęłyscie kompletować wyprawkę?ja już bym chciała ale maz twierdzi,ze jeszcze mamy czas
Witaj :)
6. miesiac ciazy to dla mnie zbyt ogolne pojecie i jakos nie potrie inaczej liczyc jak tygodniami :p Ktory masz tydzien ciazy? Tak czy siak mysle, ze to dobry czas, zeby juz zaczac zakupy. Jest tego bardzo duzo i warto rozlozyc sobie takie zakupy w czasie. Zrob sobie liste i zacznij juz komoletowac wyprawke ;)
Chlopiec czy dziewczynka?

Do góry