Ja nie liczę, że coś dostanęDo łóżeczka jako zabawka i termofor mam mrb i karuzelka z mamasandpapas i nic więcej nie planuje ale pewnie cos dostaniemy [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Ale teraz już tylko cycek ? Czy zjada 50 z butelki +cycek co półtorej h
Ja w nocy jak karmię czytam coś w telefonie żeby nie usnąć bo my mi z cycka nie spadła .
Ale dziś była piękna noc .
Zjadła 21 -2.30 I o 8.30 obudziłam bo minęło już 6 h.....
To jest to ze Ja nie wiem ile ona z tego cycka się napiła i raz jest tak ze ze tylko cyc , później jęczy to do cyca dam ściągnięte i zrobi dwa łyki i najedzona , a czasami do cyca pociągnie jeszcze z 60-80 .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Dziś piękne słoneczko wiec poszłyśmy na spacerek a nasz okruszek taki malusi że jej w tym wózku nie widać [emoji6][emoji274]
Ropuszka666
Ogladalam wczoraj. Na początku brałam pod uwagę tylko joolza, ale że tutaj dziewczyny pisały o cybexie pomyślałam że i ten wózek wezmę pod uwagę. Ostatecznie chyba jednak zdecydujemy się na Cybex. Sama nie wierzę, że to piszę, bo joolz bardzo mi się podobał, ale: ma krótszą budkę, jest cięższy i mieliśmy z mężem wrażenie, że lżej prowadzi się cybex. Wizualnie może i joolz ma ładniejsze kolorki, ale tu nie o wygląd głównie chodzi (wg mnie). I tak cybex ma dłuższą budkę, jest lżejszy i mieliśmy wrażenie, że lżej się prowadzi (potwierdził to sprzedawca), łatwiej się składa od joolza i ma opcje tryb dwukolowy, czyli np. łatwiej pokonywać schody, krawężniki, czy na plaży. To dziwne, ale stojąc przy joolzie miałam wrażenie, że to taka wózek-zabawka. Nie wiem dlaczego, bo też jest wykonany z dobrych i solidnych materiałów. Może jednak ten design nie dla mnie, bo zawsze uważałam, że w prostocie jest największy urok. Na plus cybexa jeszcze to, że jest tańszy o ok. 300 zł, bo joolz nie ma w zestawie folii od deszczu i adapterów, a cybex tak. Dodatkowo ma smycz asjekuracyjna. Polecali nam cybex z kołami na każdy teren i z siedziskiem spacerówki w wersji light, bo podobno kubełkowa lepsza/bezpieczniejsza dla rosnącego kręgosłupa. A klasyczna spacerówka w wersji lux podobno mniej komfortowa, szczególnie dla takiego małego dziecka gdy przechodzi się z gondoli na spacerówkę - dzidziuś się zsuwa, "lata" w wózku (jest to duże obciążenie dla kręgosłupa) i przez to trzeba maluszka często poprawiać. Czytałam też o tym, ale myślałam, że sprzedawca poleci z siedziskiem klasycznym lux, bo trochę droższe jednak podpowiedział żeby brać kubełkowe. Zobaczymy co jeszcze powiedzą w innym sklepie.
Ja jestem zachwycona tym wózkiem i każdy kto nim jeździ chwile to mówi ze super ale na mieście trzeba pamiętać by go trzymać bo tak leciutko chodzi ze sam jedzie [emoji6][emoji6]
Ten pierwszy kolor to manhattan grey? My chyba właśnie taki chcemy. Chyba jednak nie bez przyczyny jest to zabezpieczenie na rękę jak tak lekko się prowadzi. A jak sprawdza się ta torba cybex do wózka?Ja jestem zachwycona tym wózkiem i każdy kto nim jeździ chwile to mówi ze super ale na mieście trzeba pamiętać by go trzymać bo tak leciutko chodzi ze sam jedzie [emoji6][emoji6]
Nina001
Mam podobnie ale u mnie dopiero 28tc!Oh dziewczyny, czy w ostatnim miesiącu ciąży też tak czułyście się wiecznie zmęczone i senne? Tylko udało mi się zjeść śniadanie, wykąpać się i ogarnąć, a już bym poszła dalej spać.
Mały też ostatnio leniwie się rusza w brzuchu. Czuję go, ale to nie są już takie piękne i mocne kopniaki
Brakuje sił i motywacji do czegokolwiek. Wysypiaj się i nabieraj sił na finisz!
Ropuszka666
Ten pierwszy kolor to manhattan grey? My chyba właśnie taki chcemy. Chyba jednak nie bez przyczyny jest to zabezpieczenie na rękę jak tak lekko się prowadzi. A jak sprawdza się ta torba cybex do wózka?
Tak tylko ze ta szara to z zestawu priam light 2w1 . Torbę mam skip hop bo za Cybexa za dużo chcieli a i tak nie jest tak praktyczna jak te tańsze .
hope322
Sprawdzi sie napewno, jak dla mnie to sa super gazety, dziecko patrzy z zainteresowaniem, zmieniaja sie kolory i muzyczka jest super.Ja mam z Chicco projektor tęczowa kostka. Zobaczymy jak się sprawdzi.
hope322
Ja wlasnie chcialabym ten bawelniany. Zakochalam sie w tych kocykach, sa piękne. Jak wczensiej byl szal na te minki tak teraz podobaja mi sie klasyczne, proste. Narazie sie rozgladam ale po polowkowym juz napewno jakis zamowieJakość dla mnie extra. Nawet nie spodziewałam się, że będą takie fajne. Bardziej "miesisty" jest bawełniany (żółty). Różowy to bambusowy też super - hipoalergiczny, idealny na lato. Tkanina z atestami. Wg mnie warto. Pooglądaj jeszcze ich instagrama, dużo fajnych zdjęć mają z kocykami podczas użytkowania.
reklama
No ja dokladnie to samo na początku chciałam kocyk niemowlaka la millou, ale później pomyślałam, że lepsza klasyka. Do tego ten żółty skradł moje serce, bo sama miałam podobny żółty kocyk gdy byłam niemowlakiem Pokazałam mamie a ona na to - przecież to taki kocyk jaki tato kupił Ci w Sandomierzu gdy byłaś malutkaJa wlasnie chcialabym ten bawelniany. Zakochalam sie w tych kocykach, sa piękne. Jak wczensiej byl szal na te minki tak teraz podobaja mi sie klasyczne, proste. Narazie sie rozgladam ale po polowkowym juz napewno jakis zamowie