reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zaciskam nogi jak mogę i się oszczędzam ile mogę byle do połowy stycznia wytrzymać bo nie chciałabym by była wcześniaczkiem. Wiec Kredeczko wypluj te fajerwerki bo my ty jeszcze musimy posiedzieć [emoji6]Już dziś M powiedziałam ze się położenie do tego szpital jak będzie trzeba bo moja psychika mnie wykończy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wytrzymaj do 15 stycznia jak urodzisz w tym dniu to RMF rozdaje wózki :):):)

reklama
1514235625-bb3db3da0a09cf73-aaaaaa.jpeg
pochwale się jakie maleństwa dostałam od M pod choinkę [emoji7]

Cudne :)

@Ropuszka666 ja mam skurcze przepowiadające od 2 miesięcy jak nie 3[emoji14]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A masz przy tym takie bóle z krzyża ? Ka tez już mam od miesiąca jak nie więcej ale są inne teraz takie bardziej bolesne i zaczęłam do tego puchnąć nogi ręce buzia .

A masz przy tym takie bóle z krzyża ? Ka tez już mam od miesiąca jak nie więcej ale są inne teraz takie bardziej bolesne i zaczęłam do tego puchnąć nogi ręce buzia .

Ja w dniu porodu miałam tylko bóle krzyżowe i to bardzo bolesne, bo nawet nie mogłam chodzić, leżeć i siedzieć

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, puchnę na potęgę. Bolec boli mnie już teraz wszystko... Mąż mi wczoraj musiał krzyż masować. Ale takich typowych skurczy z krzyża to nie mam

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama

W piątek zaczęły mi się bóle z krzyża w niedzielę urodziłam. Ja nie spuchłam, ale dwie koleżanki pokazywały mi jak wyglądały dzień przed porodem i twarze opuchnięte. U każdego inaczej. Nogi do góry i bezstresowy filmik, smaczna herbatka i tak dwa tygodnie

Do góry