reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zaciskam nogi jak mogę i się oszczędzam ile mogę byle do połowy stycznia wytrzymać bo nie chciałabym by była wcześniaczkiem. Wiec Kredeczko wypluj te fajerwerki bo my ty jeszcze musimy posiedzieć [emoji6]Już dziś M powiedziałam ze się położenie do tego szpital jak będzie trzeba bo moja psychika mnie wykończy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wytrzymaj do 15 stycznia jak urodzisz w tym dniu to RMF rozdaje wózki :):):)

reklama
1514235625-bb3db3da0a09cf73-aaaaaa.jpeg
pochwale się jakie maleństwa dostałam od M pod choinkę [emoji7]

Cudne :)

@Ropuszka666 ja mam skurcze przepowiadające od 2 miesięcy jak nie 3[emoji14]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A masz przy tym takie bóle z krzyża ? Ka tez już mam od miesiąca jak nie więcej ale są inne teraz takie bardziej bolesne i zaczęłam do tego puchnąć nogi ręce buzia .

A masz przy tym takie bóle z krzyża ? Ka tez już mam od miesiąca jak nie więcej ale są inne teraz takie bardziej bolesne i zaczęłam do tego puchnąć nogi ręce buzia .

Ja w dniu porodu miałam tylko bóle krzyżowe i to bardzo bolesne, bo nawet nie mogłam chodzić, leżeć i siedzieć

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, puchnę na potęgę. Bolec boli mnie już teraz wszystko... Mąż mi wczoraj musiał krzyż masować. Ale takich typowych skurczy z krzyża to nie mam

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama

W piątek zaczęły mi się bóle z krzyża w niedzielę urodziłam. Ja nie spuchłam, ale dwie koleżanki pokazywały mi jak wyglądały dzień przed porodem i twarze opuchnięte. U każdego inaczej. Nogi do góry i bezstresowy filmik, smaczna herbatka i tak dwa tygodnie

Do góry