reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
1514124601-655c6bd6f0f01a94-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu cisza zapadła. Dziewczyny objadacie się mocno? Mam do Was pytanie. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale siedzę u mamy teraz i korzystając z okazji, że ma ciśnieniomierz to z czystej ciekawości zmierzyłam sobie ciśnienie. Niby w normie bo jest w granicach 120/86 ale mam za to wysokie tętno. Zawsze ponad 100 a raz było nawet 120. Nie wiem czy to normalne. Niby czuję się dobrze, w czwartek idę do lekarza, ale zaczęłam się martwić tym.

Ale tu cisza zapadła. Dziewczyny objadacie się mocno? Mam do Was pytanie. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale siedzę u mamy teraz i korzystając z okazji, że ma ciśnieniomierz to z czystej ciekawości zmierzyłam sobie ciśnienie. Niby w normie bo jest w granicach 120/86 ale mam za to wysokie tętno. Zawsze ponad 100 a raz było nawet 120. Nie wiem czy to normalne. Niby czuję się dobrze, w czwartek idę do lekarza, ale zaczęłam się martwić tym.

Kochana tętno jest podwyższone bo krew pąpuje szybciej ale 120 to za dużo . U nas był strach bo ciśnienie za wysokie mierzyłam przez trzy tygodnie i była maskara ale w końcu znajoma mówi do mnie weź zmierz innym poszłam kupić nowy taki naramienny a nie taki na nadgarstek i się okazało ze wszystko super a aparat już był na wykończeniu . Wiec sprawdź jak masz możliwość na innym i oczywiście zgłoś u lekarza.Ja od wczoraj siedzę jak na szpilkach bo mam coraz częściej skurcze przepowiadające i po świętach będę musiała wymusić wizytę bo wpadam już w paranoje

Ropuszka cos czuje ze bedziesz miec fajerwerki przy porodzie [emoji6]

Zaciskam nogi jak mogę i się oszczędzam ile mogę byle do połowy stycznia wytrzymać bo nie chciałabym by była wcześniaczkiem. Wiec Kredeczko wypluj te fajerwerki bo my ty jeszcze musimy posiedzieć [emoji6]Już dziś M powiedziałam ze się położenie do tego szpital jak będzie trzeba bo moja psychika mnie wykończy .

reklama
Kochana tętno jest podwyższone bo krew pąpuje szybciej ale 120 to za dużo . U nas był strach bo ciśnienie za wysokie mierzyłam przez trzy tygodnie i była maskara ale w końcu znajoma mówi do mnie weź zmierz innym poszłam kupić nowy taki naramienny a nie taki na nadgarstek i się okazało ze wszystko super a aparat już był na wykończeniu . Wiec sprawdź jak masz możliwość na innym i oczywiście zgłoś u lekarza.Ja od wczoraj siedzę jak na szpilkach bo mam coraz częściej skurcze przepowiadające i po świętach będę musiała wymusić wizytę bo wpadam już w paranoje

Mierze cały czas takim naramiennym.Nic mu nie dolega. Powiem na pewno lekarzowi. A Ty zaciskaj nogi i odpoczywaj.

Do góry