Śliczny brzuszek A mi póki co waga stoi w miejscu, ale czuję, że już niedługo coś się ruszy Szczególnie po ŚwiętachWszystko jest uzależnione od genetyki budowy ciała oraz czy to pierwsza czy kolejna ciąża . Na bank nie ma co się porównywać z innymi i się martwić . Ja do 13tc miałam wzdęcie wydecię. Z rana płaska a wieczorem jakbym kapusty pojadla teraz mam ogromniastego arbuza w 32tc a znajome mówią ze on w cale nie taki duży . A przytyłam na dzień dzisiejszy przez cukrzyce ciążową 6,5 kg .Wszystko przed Tobą.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie wiem co Ci powiedzieć, wiadomo dla każdej z nas to dziecko jest cudem, ogromnie wyczekanym, ale bez przesady... Wszystkiego nie unikniesz co zrobisz jak maż będzie przeziębiony. Im mniej myślisz tym lepiej czasem nie ma co rozkminiać. Jak dziecko się urodzi to wszystkich bakterii też się nie pozbędziesz. Co do fryzjera to ja nie farbuje włosów, ale wiem, że dziewczyny chodziły i nic się nie stało. Także głowa do góry i ciesz się ciążąDziewczyny chyba coś nie tak dzieje się z moją głową... Jestem okropnie przewrazliwiona! Np. będąc w laboratorium, przychodni rozglądam się czy ktoś przypadkiem nie jest przeziębiony, czy dzieci nie mają jakiejś wysypki itp. Najchętniej trzymałabym się od wszystkich z daleka, bo boję się, że czymś się zaraze... Na wtorek umówiłam się do fryzjera i z tego samego powodu zastanawiam się czy iść. A dzisiaj rano zrobiłam potworna awanturę po tym jak mąż mnie pocałował... Zapytałam co jadł i odpowiedział, że m in kindziuk! Normalnie wpadłam w panikę, pobiegłam do łazienki dokładnie wyszczotkowac zęby itp. A teraz cały czas o tym myślę, chociaż wiem, że to absurdalne...
ewelin86
Dla każdej z nas jest to cud, że nosimy dzidzie pod serduchem. Musisz przestać aż tak nad wszystkim myśleć. Nic nie unikniesz.Dziewczyny chyba coś nie tak dzieje się z moją głową... Jestem okropnie przewrazliwiona! Np. będąc w laboratorium, przychodni rozglądam się czy ktoś przypadkiem nie jest przeziębiony, czy dzieci nie mają jakiejś wysypki itp. Najchętniej trzymałabym się od wszystkich z daleka, bo boję się, że czymś się zaraze... Na wtorek umówiłam się do fryzjera i z tego samego powodu zastanawiam się czy iść. A dzisiaj rano zrobiłam potworna awanturę po tym jak mąż mnie pocałował... Zapytałam co jadł i odpowiedział, że m in kindziuk! Normalnie wpadłam w panikę, pobiegłam do łazienki dokładnie wyszczotkowac zęby itp. A teraz cały czas o tym myślę, chociaż wiem, że to absurdalne...
Ja będąc miesiąc po transferze poszłam zrobić sombre i nic się nie stało. Nie ma żadnych obaw
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz to głównie myślę o tym kindziuku, ale już mi trochę przeszło... A jeśli chodzi o włosy, to nie maluję chyba już od 9 lat, chciałam tylko skrócić. Mam długie i gęste włosy, więc pomyślałam, że jak skróce będzie wygodniej, szczególnie gdy brzuszek będzie większy. A teraz mycie, rozczesywanie i suszenie zajmuje mi mnóstwo czasu.Dla każdej z nas jest to cud, że nosimy dzidzie pod serduchem. Musisz przestać aż tak nad wszystkim myśleć. Nic nie unikniesz.
Ja będąc miesiąc po transferze poszłam zrobić sombre i nic się nie stało. Nie ma żadnych obaw
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
kredka82
Dziewczyny chyba coś nie tak dzieje się z moją głową... Jestem okropnie przewrazliwiona! Np. będąc w laboratorium, przychodni rozglądam się czy ktoś przypadkiem nie jest przeziębiony, czy dzieci nie mają jakiejś wysypki itp. Najchętniej trzymałabym się od wszystkich z daleka, bo boję się, że czymś się zaraze... Na wtorek umówiłam się do fryzjera i z tego samego powodu zastanawiam się czy iść. A dzisiaj rano zrobiłam potworna awanturę po tym jak mąż mnie pocałował... Zapytałam co jadł i odpowiedział, że m in kindziuk! Normalnie wpadłam w panikę, pobiegłam do łazienki dokładnie wyszczotkowac zęby itp. A teraz cały czas o tym myślę, chociaż wiem, że to absurdalne...
Nie dajmy sie zwariowac[emoji6] musialybysmy sie w szklanej kuli zamknac zeby uniknac wszystkich zagrozenJa teraz to głównie myślę o tym kindziuku, ale już mi trochę przeszło... A jeśli chodzi o włosy, to nie maluję chyba już od 9 lat, chciałam tylko skrócić. Mam długie i gęste włosy, więc pomyślałam, że jak skróce będzie wygodniej, szczególnie gdy brzuszek będzie większy. A teraz mycie, rozczesywanie i suszenie zajmuje mi mnóstwo czasu.
mi wyskoczył jakoś właśnie w 12tcDziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
gooossia17
Dziewczyny a jakie witaminki dla kobiet w ciąży bierzecie?
Mi lekarz od 12 tc zalecił brać Pregna Plus i MumOmega.Dziewczyny a jakie witaminki dla kobiet w ciąży bierzecie?
reklama
gooossia17
Ja tez mam Pregne Plus.Mi lekarz od 12 tc zalecił brać Pregna Plus i MumOmega.