Ja już tez zaczynam się przejmować. Wszystkie objawy ciąży nawet mi dzisiaj ustąpiły koło 16-17 napisze
Czekam i trzymam kciuki moooocno [emoji1307][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już tez zaczynam się przejmować. Wszystkie objawy ciąży nawet mi dzisiaj ustąpiły koło 16-17 napisze
Hej Kochana!!!!@Joko86 i jak tam sytuacja ? Będzie Kacperek z wami na święta [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej Kochana!!!!
Właśnie od godziny leżę w domu ze skurczami co 10 minut ... Albo się rozkręci albo przejdzie... Na razie czekam... Śluz taki ciągnący jak płodny z nitkami krwi...
Ja teraz to głównie myślę o tym kindziuku, ale już mi trochę przeszło... A jeśli chodzi o włosy, to nie maluję chyba już od 9 lat, chciałam tylko skrócić. Mam długie i gęste włosy, więc pomyślałam, że jak skróce będzie wygodniej, szczególnie gdy brzuszek będzie większy. A teraz mycie, rozczesywanie i suszenie zajmuje mi mnóstwo czasu.
Hej Kochana!!!!
Właśnie od godziny leżę w domu ze skurczami co 10 minut ... Albo się rozkręci albo przejdzie... Na razie czekam... Śluz taki ciągnący jak płodny z nitkami krwi...
No troszkę jesteś przewrażliwiona [emoji12] ale lepsze to niż, olewanie sprawy, jedzenie wszystkiego i palenie papierosów.... Zdrowy rozsądek, szczęśliwa Ty szczęśliwy maluszek [emoji6]
Co do wagi [emoji15]... u mnie sie zepsuła a we wtorek lekarz, chyba przeżyje szok jak mnie zważy ( i ja tu jestem przewrażliwiona bo nigdy nie miałam więcej niż 53, a teraz juz 54,400 ....) Kiedyś mama gin pisała, ze zdrowo jest przytyć 1 trym do 1,200 a pózniej około 0,400 g na tydzień, ale oczywiście jest to bardzo indywidualne [emoji6] U mnie sie zaczęła faza na słodycze niestety
Kochana to trzymamy kciuki [emoji1307] i czekamy na rozwój sytuacji [emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Od początku ciąży mam niecałe 3kg na plusie (kończe 20tc). Każda kobieta tyje trochę inaczej ale trzeba pamiętać,że im bliżej końca ciąży tym wzrost wagi przyśpiesza (mówimy o ciąży bez powikłań, np. cukrzyca).Co do wagi [emoji15]... u mnie sie zepsuła a we wtorek lekarz, chyba przeżyje szok jak mnie zważy ( i ja tu jestem przewrażliwiona bo nigdy nie miałam więcej niż 53, a teraz juz 54,400 ....) Kiedyś mama gin pisała, ze zdrowo jest przytyć 1 trym do 1,200 a pózniej około 0,400 g na tydzień, ale oczywiście jest to bardzo indywidualne [emoji6] U mnie sie zaczęła faza na słodycze
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A z potraw Wigilijnych wszystko nam można jeść? U babci zamówiłam specjalnie dla mnie wersję pierogów i uszek do barszczu bez grzybów, tylko kapusta, cebulka, sól i pieprz. Będę spokojniejsza Pytałam lekarza czy w ciąży można jeść śledzie. Powiedział, że jako lekarz nie zaleca, bo to surowa ryba, ale przyznaje, że jego żonie zdarzyło się jeść śledzie w ciąży.Ja w tamtym roku w Swieta bylam w 5-6 miesiacu i w miesiac przytylam 4kgOfkors dostalam opieprz, ale delikatny, bo ginka powiedziala, ze w Swieta wybacza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom