reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jeszcze się doczekasz[emoji3] ja dostałam brzuszka już w 8tc teraz mam 23tc i jest ogromny jak na ten tydzień a nogi zaczynają odmawiać posłuszeństwa, kostki i kolana na wieczór puchna.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wczoraj spuchly pierwszy raz...
+10kg... poszlo w brzuch bo ogolnie moze minimalnie przytylam

reklama
No mi od 3 dni puchna a waga przy tej diecie mi bardzo wolno rośnie ale na plusie mam 8,5 kg, na mój niski wzrost to i tak chyba spore obciążenie.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem niziutka mam 155 cm i przytyłam w ciąży narazie 5 kg :) brzuszek już spory że ciężko się schylac ale mimo to jest cudownie

Dziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wszystko jest uzależnione od genetyki budowy ciała oraz czy to pierwsza czy kolejna ciąża . Na bank nie ma co się porównywać z innymi i się martwić . Ja do 13tc miałam wzdęcie wydecię. Z rana płaska a wieczorem jakbym kapusty pojadla teraz mam ogromniastego arbuza w 32tc a znajome mówią ze on w cale nie taki duży . A przytyłam na dzień dzisiejszy przez cukrzyce ciążową 6,5 kg .Wszystko przed Tobą.
1512906044-37c0cd1ef36b9acf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chyba coś nie tak dzieje się z moją głową... Jestem okropnie przewrazliwiona! Np. będąc w laboratorium, przychodni rozglądam się czy ktoś przypadkiem nie jest przeziębiony, czy dzieci nie mają jakiejś wysypki itp. Najchętniej trzymałabym się od wszystkich z daleka, bo boję się, że czymś się zaraze... Na wtorek umówiłam się do fryzjera i z tego samego powodu zastanawiam się czy iść. A dzisiaj rano zrobiłam potworna awanturę po tym jak mąż mnie pocałował... Zapytałam co jadł i odpowiedział, że m in kindziuk! Normalnie wpadłam w panikę, pobiegłam do łazienki dokładnie wyszczotkowac zęby itp. A teraz cały czas o tym myślę, chociaż wiem, że to absurdalne...

Do góry