reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jeszcze się doczekasz[emoji3] ja dostałam brzuszka już w 8tc teraz mam 23tc i jest ogromny jak na ten tydzień a nogi zaczynają odmawiać posłuszeństwa, kostki i kolana na wieczór puchna.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wczoraj spuchly pierwszy raz...
+10kg... poszlo w brzuch bo ogolnie moze minimalnie przytylam

reklama
No mi od 3 dni puchna a waga przy tej diecie mi bardzo wolno rośnie ale na plusie mam 8,5 kg, na mój niski wzrost to i tak chyba spore obciążenie.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem niziutka mam 155 cm i przytyłam w ciąży narazie 5 kg :) brzuszek już spory że ciężko się schylac ale mimo to jest cudownie

Dziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wszystko jest uzależnione od genetyki budowy ciała oraz czy to pierwsza czy kolejna ciąża . Na bank nie ma co się porównywać z innymi i się martwić . Ja do 13tc miałam wzdęcie wydecię. Z rana płaska a wieczorem jakbym kapusty pojadla teraz mam ogromniastego arbuza w 32tc a znajome mówią ze on w cale nie taki duży . A przytyłam na dzień dzisiejszy przez cukrzyce ciążową 6,5 kg .Wszystko przed Tobą.
1512906044-37c0cd1ef36b9acf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chyba coś nie tak dzieje się z moją głową... Jestem okropnie przewrazliwiona! Np. będąc w laboratorium, przychodni rozglądam się czy ktoś przypadkiem nie jest przeziębiony, czy dzieci nie mają jakiejś wysypki itp. Najchętniej trzymałabym się od wszystkich z daleka, bo boję się, że czymś się zaraze... Na wtorek umówiłam się do fryzjera i z tego samego powodu zastanawiam się czy iść. A dzisiaj rano zrobiłam potworna awanturę po tym jak mąż mnie pocałował... Zapytałam co jadł i odpowiedział, że m in kindziuk! Normalnie wpadłam w panikę, pobiegłam do łazienki dokładnie wyszczotkowac zęby itp. A teraz cały czas o tym myślę, chociaż wiem, że to absurdalne...

Do góry