reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam identycznie. To nic takiego. Lekarz powiedział, że to normalne a sex ma być delikatny. Ja wstrzymałam się po tej sytuacji na kilka tygodni i już było ok.
A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

reklama
Urodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru:)
Kochana gratulacje ,Marcelince się spieszyło do mamusi w objęcia [emoji6]dużo zdrówka dla Was dziewczynki [emoji11]i czekamy na foteczkę malutkiej księżniczki [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

Ja tez się nie odważyłam mimo ze dostałam zielone światło od lekarza i nie żałuje bo chyba bym latała po każdym seksie do lekarza [emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Gratuluje!!! ;)

Urodziłam 07.12
Gratulacje dużo zdrówka dla Was. I święta już będziecie w trojeczke [emoji4] forumowe ciocie czekają na zdj Marcelki [emoji7]
A tak sobie właśnie wczoraj myślałam o Tobie że coś Cie na forum nie widać.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12

Gratulacje - zdrówka [emoji173]️[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urodziłam 07.12
Gratuluję kochana bardzo. Dużo zdrówka dla was

Do góry