reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam identycznie. To nic takiego. Lekarz powiedział, że to normalne a sex ma być delikatny. Ja wstrzymałam się po tej sytuacji na kilka tygodni i już było ok.
A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

reklama
Urodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru:)
Kochana gratulacje ,Marcelince się spieszyło do mamusi w objęcia [emoji6]dużo zdrówka dla Was dziewczynki [emoji11]i czekamy na foteczkę malutkiej księżniczki [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

Ja tez się nie odważyłam mimo ze dostałam zielone światło od lekarza i nie żałuje bo chyba bym latała po każdym seksie do lekarza [emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Gratuluje!!! ;)

Urodziłam 07.12
Gratulacje dużo zdrówka dla Was. I święta już będziecie w trojeczke [emoji4] forumowe ciocie czekają na zdj Marcelki [emoji7]
A tak sobie właśnie wczoraj myślałam o Tobie że coś Cie na forum nie widać.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12

Gratulacje - zdrówka [emoji173]️[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urodziłam 07.12
Gratuluję kochana bardzo. Dużo zdrówka dla was

Do góry