reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek w ciąży. Dostałam list ze szpitala że mogę się zaszczepić przeciwko grypie i przeciwko krztuscowi, nie mam pojęcia czy się zgodzić, czy wy się szczepilyscie?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję cioteczki.
Marceline kangurował mąż jak mnie wywiezli z cesarki to byli że mną w sali pooperacyjnej a potem razem wszyscy do pokoiku Zobacz załącznik 831631

Ło Matko jakie cudo [emoji7][emoji7]Ewciu piękna Marcelinka do zakochania [emoji173]️[emoji173]️ przy tym misiaku widać jaka drobniutka jest . Pewnie mąż pełen emocji po takich przeżyciach . Wszystkiego dobrego dla
Was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A my sie ostatnio odwazylismy [emoji51]

Dlatego ja mam detektor tetna, pozwala mi przetrwać tygodnie między wizytami [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja przez ten detektor tętna na ostatniej wizycie mało nie zeszlam na zawał. Lekarz chciał sprawdzić tętno i nic nie było słychać. Zrobił usg i wszystko z dzidziusiem dobrze. Mówił, że to może wina tego detektora lub tego, że wysmarowalam się balsamem na rozstępy.

Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek w ciąży. Dostałam list ze szpitala że mogę się zaszczepić przeciwko grypie i przeciwko krztuscowi, nie mam pojęcia czy się zgodzić, czy wy się szczepilyscie?

Ja sie szczepilam na jedno i drugie. Na grype gdzies ok 22tyg, a na krztusiec ok 28tyg.
Zaszczepienie sie na krztusiec oznacza, ze Twoje dziecko bedzie chronione Twoimi przeciwcialami przez 2 pierwsze miesiace zycia czyli do jego szczepionki. To moze uratowac mu zycie. Ja bym sie nie zastanawiala [emoji4]

Ja sie szczepilam na jedno i drugie. Na grype gdzies ok 22tyg, a na krztusiec ok 28tyg.
Zaszczepienie sie na krztusiec oznacza, ze Twoje dziecko bedzie chronione Twoimi przeciwcialami przez 2 pierwsze miesiace zycia czyli do jego szczepionki. To moze uratowac mu zycie. Ja bym sie nie zastanawiala [emoji4]

Dziękuję [emoji4] za uświadomienie.

reklama
Do góry