reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek w ciąży. Dostałam list ze szpitala że mogę się zaszczepić przeciwko grypie i przeciwko krztuscowi, nie mam pojęcia czy się zgodzić, czy wy się szczepilyscie?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję cioteczki.
Marceline kangurował mąż jak mnie wywiezli z cesarki to byli że mną w sali pooperacyjnej a potem razem wszyscy do pokoiku Zobacz załącznik 831631

Ło Matko jakie cudo [emoji7][emoji7]Ewciu piękna Marcelinka do zakochania [emoji173]️[emoji173]️ przy tym misiaku widać jaka drobniutka jest . Pewnie mąż pełen emocji po takich przeżyciach . Wszystkiego dobrego dla
Was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A my sie ostatnio odwazylismy [emoji51]

Dlatego ja mam detektor tetna, pozwala mi przetrwać tygodnie między wizytami [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja przez ten detektor tętna na ostatniej wizycie mało nie zeszlam na zawał. Lekarz chciał sprawdzić tętno i nic nie było słychać. Zrobił usg i wszystko z dzidziusiem dobrze. Mówił, że to może wina tego detektora lub tego, że wysmarowalam się balsamem na rozstępy.

Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek w ciąży. Dostałam list ze szpitala że mogę się zaszczepić przeciwko grypie i przeciwko krztuscowi, nie mam pojęcia czy się zgodzić, czy wy się szczepilyscie?

Ja sie szczepilam na jedno i drugie. Na grype gdzies ok 22tyg, a na krztusiec ok 28tyg.
Zaszczepienie sie na krztusiec oznacza, ze Twoje dziecko bedzie chronione Twoimi przeciwcialami przez 2 pierwsze miesiace zycia czyli do jego szczepionki. To moze uratowac mu zycie. Ja bym sie nie zastanawiala [emoji4]

Ja sie szczepilam na jedno i drugie. Na grype gdzies ok 22tyg, a na krztusiec ok 28tyg.
Zaszczepienie sie na krztusiec oznacza, ze Twoje dziecko bedzie chronione Twoimi przeciwcialami przez 2 pierwsze miesiace zycia czyli do jego szczepionki. To moze uratowac mu zycie. Ja bym sie nie zastanawiala [emoji4]

Dziękuję [emoji4] za uświadomienie.

reklama
Do góry