reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

A my sie ostatnio odwazylismy [emoji51]

zawsze mam tak przed wizytami, stresuje sie czy aby wszystlo ok

Dlatego ja mam detektor tetna, pozwala mi przetrwać tygodnie między wizytami [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@Ewunka to się małej śpieszyło na ten świat. Chociaż, u was pewnie piękna pogoda w porównaniu do naszej. Słońce... też bym wyskoczyła z tego brzucha.
Gratuluję malutkiej księżniczki.
emoji4.png

Hehe, a mój to chyba by miał ciężko z postem i tak mówi, że częściej funduję mu "seks na wilka" (mam nadzieje, że wiecie jak to się robi).
emoji23.png

Hehe, a mój to chyba by miał ciężko z postem i tak mówi, że częściej funduję mu "seks na wilka" (mam nadzieje, że wiecie jak to się robi).
emoji23.png
Haha ja pierwsze słyszę [emoji16] muszę męża spytać co to znaczy [emoji16]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry