Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...
zawsze mam tak przed wizytami, stresuje sie czy aby wszystlo ok
Nie jestes[emoji23] mój mąż nawet nie chciał słyszeć o zagląda i do małej. Teraz mam ogromny brzuch więc nawet mi się nie śni o tym.Dobrze, że nie jestem jedyna
Haha ja pierwsze słyszę [emoji16] muszę męża spytać co to znaczy [emoji16]Hehe, a mój to chyba by miał ciężko z postem i tak mówi, że częściej funduję mu "seks na wilka" (mam nadzieje, że wiecie jak to się robi).
Haha ja pierwsze słyszę [emoji16] muszę męża spytać co to znaczy [emoji16]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
aaaaaa. To znam hahaKochana... no leży koło nory i wyje
[emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173]Dziękuję cioteczki.
Marceline kangurował mąż jak mnie wywiezli z cesarki to byli że mną w sali pooperacyjnej a potem razem wszyscy do pokoiku Zobacz załącznik 831631