reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja nie wiem co to sex. U mnie pierwszy trymestr był trudny... Mieliśmy zakaz współżycia. Teraz już podobno jest ok i nie ma przeszkód, ale nadal się boję i chyba do końca ciąży się nie odważe...

A my sie ostatnio odwazylismy [emoji51]

zawsze mam tak przed wizytami, stresuje sie czy aby wszystlo ok

Dlatego ja mam detektor tetna, pozwala mi przetrwać tygodnie między wizytami [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@Ewunka to się małej śpieszyło na ten świat. Chociaż, u was pewnie piękna pogoda w porównaniu do naszej. Słońce... też bym wyskoczyła z tego brzucha.
Gratuluję malutkiej księżniczki.
emoji4.png

Hehe, a mój to chyba by miał ciężko z postem i tak mówi, że częściej funduję mu "seks na wilka" (mam nadzieje, że wiecie jak to się robi).
emoji23.png

Hehe, a mój to chyba by miał ciężko z postem i tak mówi, że częściej funduję mu "seks na wilka" (mam nadzieje, że wiecie jak to się robi).
emoji23.png
Haha ja pierwsze słyszę [emoji16] muszę męża spytać co to znaczy [emoji16]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry