reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mieszkam 2500km od moich rodzicow, bywam tam raz w roku, a moj pokoj zostal przerobiony na pokoik mojej corci. Wyremontowali wszytsko lacznie z podloga, kupili lozeczko, komode, pomalowali na moj ulubiony fioletowy kolor, a teraz czekaja zeby w Swieta moja Lilka mogla tam po raz pierwszy zamieszkac [emoji4] Nie moge sie doczekac [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest dopiero super!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny dzisiaj poszalalam[emoji16] zawsze choinkę ubieram na Mikołaja a że mąż wczoraj przywiózł że sklepu i stała taka golusienka to ja dzisiaj ubralam i jak na nią patrzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi [emoji5]️ Ahh jakie w tym roku będą piękne te święta [emoji318][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji300]️[emoji319]
1512124180-d972dc37393862ac-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie dzieciaki obwiazane kokardka pod taka maciupka choineczka zmiescisz?? ;)

Dziewczyny a macie takie specjalne majtki pod brzuch dla kobiet w ciąży? Zauważyłam, że moje dotychczasowe majtki zaczęły się tak śmiesznie pod brzuchem zawijac, jakby w rulonik [emoji14] więc zamówiłam sobie w smyku takie specjalne bardziej wycięte pod brzuchem. Na razie tylko dwie pary żeby przetestować ;) ale opinie moją dobre, więc mam nadzieję, że się sprawdzą.
Ja mialam bezszwowe proste z intinissimi - dla mnie super :)

Dziewczyny a ja już się obudziłam, spać nie mogę i czuję głód [emoji14] Zastanawiam się czy nie obudzić męża i nie poprosić, żeby usmażyl mi placki ziemniaczane :D Wiem wiem mało zdrowe śniadanie ;)
To by byla jeszcze wczorajsza kolacja. Nie zamykaj sobie drogi do sniadania :)

reklama
Do góry