reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mieszkam 2500km od moich rodzicow, bywam tam raz w roku, a moj pokoj zostal przerobiony na pokoik mojej corci. Wyremontowali wszytsko lacznie z podloga, kupili lozeczko, komode, pomalowali na moj ulubiony fioletowy kolor, a teraz czekaja zeby w Swieta moja Lilka mogla tam po raz pierwszy zamieszkac [emoji4] Nie moge sie doczekac [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest dopiero super!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny dzisiaj poszalalam[emoji16] zawsze choinkę ubieram na Mikołaja a że mąż wczoraj przywiózł że sklepu i stała taka golusienka to ja dzisiaj ubralam i jak na nią patrzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi [emoji5]️ Ahh jakie w tym roku będą piękne te święta [emoji318][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji300]️[emoji319]
1512124180-d972dc37393862ac-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie dzieciaki obwiazane kokardka pod taka maciupka choineczka zmiescisz?? ;)

Dziewczyny a macie takie specjalne majtki pod brzuch dla kobiet w ciąży? Zauważyłam, że moje dotychczasowe majtki zaczęły się tak śmiesznie pod brzuchem zawijac, jakby w rulonik [emoji14] więc zamówiłam sobie w smyku takie specjalne bardziej wycięte pod brzuchem. Na razie tylko dwie pary żeby przetestować ;) ale opinie moją dobre, więc mam nadzieję, że się sprawdzą.
Ja mialam bezszwowe proste z intinissimi - dla mnie super :)

Dziewczyny a ja już się obudziłam, spać nie mogę i czuję głód [emoji14] Zastanawiam się czy nie obudzić męża i nie poprosić, żeby usmażyl mi placki ziemniaczane :D Wiem wiem mało zdrowe śniadanie ;)
To by byla jeszcze wczorajsza kolacja. Nie zamykaj sobie drogi do sniadania :)

reklama
Do góry