adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czekam i czekam na wieści od niej .
To fajnie ze szyjka stoi w miejscu [emoji4] jak tam przygotowania do powitania Marceliny?Też czekam i czekam na wieści od niej .
Ja byłam dziś w klinice szyjka nadal 18 mm skurczy brak ktg ok wyniki 3 trymestru ok .
Śmiał się mój doktorek od in vitro że się wystraszyli ( i mnie ) i jeszcze będą musieli wywoływać bo szyjka nie ruszy hi hi hi
Jestem gotowa chybaTo fajnie ze szyjka stoi w miejscu [emoji4] jak tam przygotowania do powitania Marceliny?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No oby nie musieli wywoływać... Dobrze że u Ciebie i Marceli wszystko ok Ja jeszcze 26 dni do terminuTeż czekam i czekam na wieści od niej .
Ja byłam dziś w klinice szyjka nadal 18 mm skurczy brak ktg ok wyniki 3 trymestru ok .
Śmiał się mój doktorek od in vitro że się wystraszyli ( i mnie ) i jeszcze będą musieli wywoływać bo szyjka nie ruszy hi hi hi
Oj coraz więcej nas już odlicza[emoji4] czyli u Was wszystko dobrze a lekarka niepotrzebnie Cie stresowala. A malutki jaki już duży chłopak [emoji4]No oby nie musieli wywoływać... Dobrze że u Ciebie i Marceli wszystko ok Ja jeszcze 26 dni do terminu
Właśnie takie zamówiłamja miałam majtki ciążowe z canpolu, byłam zadowolona, zwłaszcza na końcówce ciąży. Nie są zbyt rozciągliwe.Tak mniej więcej do 25-26 tc chodziłam w swojej codziennej bieliźnie. Później też się mieściłam, ale było mniej wygodnie.
Nie przeszkadza mi zupelnie. Dla mnie tez jest numerem 1Cudnie [emoji7]. Super bo zawsze jak będziecie przyjeżdżać Żywia będzie miała swój kącik . Pewnie szykują super powitanie . No niestety to malutka będzie teraz numer jeden ale myśle że to Ci akurat nie będzie przeszkadzać [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom