reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie byl podobny plan, ba ja chcialam nawet troche odwlec. Taki plan mieli wszyscy oprocz Żywii. Ona tak sie nawiercila ze odeszly. Takze wiesz, plan planem ...;)
To ie jednak zycze zeby sie powiodl, choc z perspektywy mysle ze dobrze sie stalo, moglo tylko troszke pozniej. Dobrze bo nie siedzialam i nie myslalam o tym cc. Co to bedzie bolec czy nie, beda mnie kroic a jak znieczulenie... ( nie napisze wiecej wątpliwości nie napisze) a to wszystko przyszlo do mnie juz po fakcie, bo nie mialam.czasu mysleco tym - o 20 odeszly mi wody a o 22 22 Żywka byla z nami w szpitalu oddalinym od nas o 40 km.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomniałam napisać że to mój plan ha ha ha ha a bedzie jak Marcelina zechce :laugh2:
Ja nie mam wątpliwości co do Cc to mój świadomy wybór.

reklama
No kochana to tej wagi to się nie przywiązuję bo w klinice półtora tyg temu miał 2375 gr...
Wogole moja dr z kliniki bardzo mnie straszy i mówi jak to jest słabo... Nie bardzo mnie podnosi na duchu...
Waga ..... to tylko wyliczenia.....roznica do pół kilo może być między wyliczeniem a urodzeniem. Ile teraz Ci powiedział że waży? Moja coś ok 2.5 kg nie pamiętam dokładnie bo się szyjka przejełam.....

Zobacz załącznik 831094 Chwalę się :p tatuś kupił córeczce :)

Hihi a mój synkowi [emoji12]
1512290508-b13df4e6ee968cb4-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

To prawda. Sama wiesz jak u mnie było. Plan byl, a mały postanowił przyjść wcześniej. Też nie myślałam o cc. Mysle, że im bliżej to zawsze człowiek myśli jak to będzie wyglądało. A z zaskoczenia to nie pomysłu nawet.

A mój maluszek za 5 dni kończy roczek :) nawet nie wiecie dziewczyny jak ten czas leci szybko.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz wlasnie o tobie pomyslalam jak jechalam na cc, ze ciebie tez cc dopafla z zaskoczenia i z dzidzia wszystko ok :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry