Jestem po usg i wizycie, wszystko w porządku z Maluszkem, zasłaniał się na usg rączkami i machał nóżką, ogólnie to prawie się popłakałam jak zobaczyłam te paluszki, żałuję tylko, że mojego M nie było termin z usg wyszedł mi na 6.06, więc tydzień wcześniej niż z okresu, teraz tylko czekam na wyniki innych badań na toksoplazmozę. Następna wizyta 14 grudnia
reklama
jasani
Fanka BB :)
Ale super! Czyli już nie idziemy równo. Ja też się już nie mogę doczekać jak zobaczę moje szczęście. Całe szczęście mój mąż idzie ze mną.Jestem po usg i wizycie, wszystko w porządku z Maluszkem, zasłaniał się na usg rączkami i machał nóżką, ogólnie to prawie się popłakałam jak zobaczyłam te paluszki, żałuję tylko, że mojego M nie było termin z usg wyszedł mi na 6.06, więc tydzień wcześniej niż z okresu, teraz tylko czekam na wyniki innych badań na toksoplazmozę. Następna wizyta 14 grudnia
Zobaczymy jak będzie, te terminy chyba będą się deszcze trochę przesuwaćAle super! Czyli już nie idziemy równo. Ja też się już nie mogę doczekać jak zobaczę moje szczęście. Całe szczęście mój mąż idzie ze mną.
jasani
Ja mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.To super! Gratulacje i moc buziaków [emoji8][emoji8][emoji8]
No właśnie tego sie obawiałam,ze nie bedzie obniżał, ale moze faktycznie na większe brzuchy, bo dziewczyny zachwalają...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Załączniki
Vinszka
Ja mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.
Wiesz, ja mam identyczny i korzystam z niego od 11, albo 12tc. Nie miałam dużego brzuszka przy pierwszym użytkowaniu, a jeździmy na dosyć długie trasy. Dla mnie znacznie wygodniej niż normalnie z pasami i nic nie uwiera. Mam dosunięty do samego oparcia. Nie wiem co Ci poradzić, dla mnie ten adapter robi dobrą robotę, bo odsuwałam pas od siebie.
Też mam taki. A że zapięcie grube to chyba dobrze, solidne dzięki temu się wydaje.Ja mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.
katharina203
Ja na swojej spie do dzis tak sie przyzwyczailam...a juz pol roku po porodzie...Ja też mam właśnie taką!!! Jest Superrrr!!!
A jakie masz wypełnienie w tej poduszce? Znalazłam takie, które są wypełnione kulkami ze styropianu, kulkami z silikonu i jakieś granulki z poliestru... i zglupialamJa na swojej spie do dzis tak sie przyzwyczailam...a juz pol roku po porodzie...
reklama
katharina203
Ja do spania i do karmienia mialam takie...nie wiem jak to powiedziec...takie poduszkowe...zadnych kulek nie mialamA jakie masz wypełnienie w tej poduszce? Znalazłam takie, które są wypełnione kulkami ze styropianu, kulkami z silikonu i jakieś granulki z poliestru... i zglupialam