reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po usg i wizycie, wszystko w porządku z Maluszkem, zasłaniał się na usg rączkami i machał nóżką, ogólnie to prawie się popłakałam jak zobaczyłam te paluszki, żałuję tylko, że mojego M nie było:( termin z usg wyszedł mi na 6.06, więc tydzień wcześniej niż z okresu, teraz tylko czekam na wyniki innych badań na toksoplazmozę. Następna wizyta 14 grudnia:)

reklama
Jestem po usg i wizycie, wszystko w porządku z Maluszkem, zasłaniał się na usg rączkami i machał nóżką, ogólnie to prawie się popłakałam jak zobaczyłam te paluszki, żałuję tylko, że mojego M nie było:( termin z usg wyszedł mi na 6.06, więc tydzień wcześniej niż z okresu, teraz tylko czekam na wyniki innych badań na toksoplazmozę. Następna wizyta 14 grudnia:)
Ale super! Czyli już nie idziemy równo. Ja też się już nie mogę doczekać jak zobaczę moje szczęście. Całe szczęście mój mąż idzie ze mną.

To super! Gratulacje i moc buziaków [emoji8][emoji8][emoji8]

No właśnie tego sie obawiałam,ze nie bedzie obniżał, ale moze faktycznie na większe brzuchy, bo dziewczyny zachwalają...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.

Załączniki

• 6bca3f264f3ab61a582d32848354.jpg
    6bca3f264f3ab61a582d32848354.jpg
    200 KB · Wyświetleń: 69
Ja mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.

Wiesz, ja mam identyczny i korzystam z niego od 11, albo 12tc. Nie miałam dużego brzuszka przy pierwszym użytkowaniu, a jeździmy na dosyć długie trasy. Dla mnie znacznie wygodniej niż normalnie z pasami i nic nie uwiera. Mam dosunięty do samego oparcia. Nie wiem co Ci poradzić, dla mnie ten adapter robi dobrą robotę, bo odsuwałam pas od siebie.

Też mam taki. A że zapięcie grube to chyba dobrze, solidne dzięki temu się wydaje.

Dziewczyny a drugi trymestr zaczyna się od 13 czy 14 tygodnia? W jednej aplikacji wyświetla mi się, że od jutra drugi trymestr a w innej że za tydzień... i sama już nie wiem :p

reklama
Do góry