reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aaa myslalam, ze w Madrycie rodzisz [emoji4]
Sciagnelas sobie juz liste papierkowej roboty po porodzie? Mojemu M jazda po wszytskich urzedach zajela ponad tydzien i dobrze, ze mial napisane krok po kroku co robic, bo byloby ciezko...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno to też załatwia szpital.....
Nie wiem czy wszystko :-p

reklama
Dziewczyny kiedy odstawiałyście progesteron? Mi lekarz kazał w 10+0, ale boję się odstawić. Teraz jestem w 11+2, ale mam stracha. Biorę tylko 2x1 Crinone i to wszystko. 2 tyg temu mierzyłam progesteron i wyszło mi 82,9.
Ja zaczęłam wczoraj 12 tc, mam jeszcze 12 prolutexów wziąć, a luteinę podjęzykową jeszcze na 18 dni mam rozpisaną, co raz mniejszą dawkę

Transfer miałam 20 września, zarodek 2-dniowy

Ja zaczęłam wczoraj 12 tc, mam jeszcze 12 prolutexów wziąć, a luteinę podjęzykową jeszcze na 18 dni mam rozpisaną, co raz mniejszą dawkę

To ja nie wiem jak oni to liczą? Ja miałam 19 transfer i 5 dniowa blastke a dziś dokładnie z transferu mam 12i 0

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cholera :laugh2:
Gdzie to znalesc :errr:

Ja korzystalam z tego: Link do: Trámites nacimiento de un hijo en España

Pkt 2 mozliwe, ze zrobi za Was szpital, bo wiele ma taka opcje. Przypilnujcie, zeby dali Wam wszytskie dokumenty (u nas zapomnieli o libro de familia i trzeba bylo jechac drugi raz)
Pkt 3 - najpierw Twoj lekarz musi wystawic Ci Alta ze zwolnienia przed ciaza i potem dostajesz Baja z okazji urodzin dziecka, ale tego juz nie dawala mi moja lekarka - zapytaj jak bedziesz po kolejne zwolnienie czy po Baja por maternidad masz przyjsc tez tam czy gdzies indziej.
A reszta to juz tak jak w opisie, jak widzisz sa 3 strony tego badziewia [emoji16] A dodaj sobie jeszcse wizyte w ambasadzie po paszport [emoji38]

reklama
To ja nie wiem jak oni to liczą? Ja miałam 19 transfer i 5 dniowa blastke a dziś dokładnie z transferu mam 12i 0

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Powinni liczyc od dnia punkcji i do tego dodac 14dni. To wg nich powinna byc umowna data ostatniego okresu i z niej powinno sie liczyc termin porodu. Jako, ze dzien zaplodnienia jest znany dokladnie to po zadnym usg ta data porodu nie powinna ulegac zmianie.

Do góry