Dziewczyny jak w szkole rodzenia przyjmują od 25 tygodnia, to jak u mnie na pierwszych zajęciach będzie 24+1 to będzie ok? Ja to rozumiem tak, że 24 tydzień ukończony a rozpoczęty 25, czyli będę w 25 tygodniu tak jak wymagają? Chciałabym się zapisać, bo boję się, że jak będę zwlekać nie będzie miejsc. A szkoła jest darmowa w mojej przychodni i mam blisko. Wolałabym rozpocząć zajęcia gdzieś bliżej 30 tygodnia, ale w tym czasie i w tej lokalizacji nie ma zaplanowanych zajęć, tylko gdzieś na drugim końcu Warszawy... Może jeszcze dorzuca nowe terminy, ale jak nie to wolałabym sobie zaklepac termin i jak coś ewentualnie zmienić datę rozpoczęcia zajęć.
reklama
Gratulacje dla mamy i jej ślicznej córeczkiMój maluszek już od wczoraj jest na świecie miałam cesarke. Mała waży 3 kg i ma 53 cm, jest śliczna
adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4] zdrówka dla mamy i córeczki.Mój maluszek już od wczoraj jest na świecie miałam cesarke. Mała waży 3 kg i ma 53 cm, jest śliczna
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie wiem... Mnie jakoś specjalnie nie uwiera. Owszem czuć, że ma się coś między nogami, ale nie na tyle żeby było niewygodnie podczas jazdy. Ja mam bardzo szczupłe nogi i uda, więc może dlatego nie odczuwam takiego dyskomfortu. Wg mnie też ten adapter zdecydowanie obniża pas, bo normalnie jak zapne pas mam go na brzuchu a z adapterem jest pod nim. Może za mocno podciągasz do góry ten pas, który jest między nogami?Wypróbowałam dzisiaj ten adapter i powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Nie dość, że uwiera między nogami bo jest to dość grube to wcale aż tak nie obniża tego pasa. Jest tylko odrobinę poniżej brzucha. Może bardziej się sprawdzi jak brzuch będzie trochę większy.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Natalko gratulacje[emoji7]
Aniu pamietam twoj nick ty zdaje Sue jestes z Uk tez .... i jogo byla
Mam poduszke pod brzuszek I swietna do karmienia Ale fakt prawda Po 30 tyg nie izywalam jej , wszustjo mi przeszkadzalo
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Aniu pamietam twoj nick ty zdaje Sue jestes z Uk tez .... i jogo byla
Mam poduszke pod brzuszek I swietna do karmienia Ale fakt prawda Po 30 tyg nie izywalam jej , wszustjo mi przeszkadzalo
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
katharina203
Mnie tez nie uwieral a mialam goloneczki i obnizal pas ze go nie widzialamNo to nie wiem... Mnie jakoś specjalnie nie uwiera. Owszem czuć, że ma się coś między nogami, ale nie na tyle żeby było niewygodnie podczas jazdy. Ja mam bardzo szczupłe nogi i uda, więc może dlatego nie odczuwam takiego dyskomfortu. Wg mnie też ten adapter zdecydowanie obniża pas, bo normalnie jak zapne pas mam go na brzuchu a z adapterem jest pod nim. Może za mocno podciągasz do góry ten pas, który jest między nogami?
kredka82
Ja kupilam ten co po bokach sie zapina i super. Wczoraj testowalam i fakt czym brzuch wiekszy tym lepiej sie sprawdzi ale na pewno bezpieczniej z niz bezWypróbowałam dzisiaj ten adapter i powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Nie dość, że uwiera między nogami bo jest to dość grube to wcale aż tak nie obniża tego pasa. Jest tylko odrobinę poniżej brzucha. Może bardziej się sprawdzi jak brzuch będzie trochę większy.
nieagatka
Mój maluszek już od wczoraj jest na świecie miałam cesarke. Mała waży 3 kg i ma 53 cm, jest śliczna
Gratulacje!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Dziewczyny używacie do spania tej specjalnej poduszki dla kobiet w ciąży? Wygodniej się śpi?
Ja mialam taka poduszke, ona nie jest na szywno wypelniona tylko jest luz i mozna dowolnie to wypelnienie przesuwac wi np robic sobie “dolek” pod brzuchem, a pod glowa i kolanami miec wyzej. Mi sie super sprawdzila - spalam z nia chyba gdzies od 12tyg do samego konca i przesypialam do porodu cale noce nie budzac sie scierpnieta. Polecam [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Nataliaa93 gratuluje ze masz juz swoje szczescie przy sobie...