reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Od 12 tyg lekarz mówił że raczej chłopak teraz jestem prawie w 19 tyg i jednak chyba dziewczynka ale na 100% potwierdzi nam za 3 tygodnie :)
Ja juz nie wierze w plec z 12tyg[emoji1] bo poeiedzial ze chlopak a pozniej na dwich kolejnych usg nie bylo niby widac.. a mnie jak intuicja mowila ze chlopiec tak od jakiegos czasu mam watpliwosci i nie moge sie doczekac polowkowego bo wtedy mam nadzieje ze powiedza.

A jak sprawa z m?
Mi tez wylazla ktoras z kolei juz i czosnek przykladalam ale czy pomoglo to nie wiem chyba tak samo dlugo sie goilo co z masciami.
A sprobuj z tymi drozdzami. To stary dpodob i na wiele odob dziala
To ty teraz se przypominam razem z kredka z angli obydwie[emoji12][emoji12]
I prWie ten Sam Tydz super

A no cukier sa sposoby;)) najgorsze sprawa jesli lozysko calkiem przodujace wtedy to stres [emoji51][emoji51]bo wiesz ze 90% na 100 nie donosisz do konca (Ja w to wierzylam [emoji2])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Evulek w anglii ja w irlandii ale transfer mialysmy w ten sam dzien[emoji11] tylko moje baby o 6 dni poszlo do przodu bo mialam punkcje w 10dc wiec ta data z @ troche nie pasuje i dzis 18t6d

Jestem po wizycie
Dziś Antoś okazał się Antosią także prawdopodobnie będę miała córeczkę
Okaże się na 100 % za trzy tygodnie na kolejnej wizycie
Z.gorszych info mam wody plodowe na granicy normy koło 7 ale jeszcze nie powód do paniki. Tylko ze się stresuje
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim.
Mówię wam ciągle coś, można zwariować
Hehe to jak u mnie ciągle coś. U mnie wielowodzie u Ciebie malowodzie

---31tc---

reklama
Do góry