reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem po wizycie
Dziś Antoś okazał się Antosią także prawdopodobnie będę miała córeczkę
Okaże się na 100 % za trzy tygodnie na kolejnej wizycie
Z.gorszych info mam wody plodowe na granicy normy koło 7 ale jeszcze nie powód do paniki. Tylko ze się stresuje
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim.
Mówię wam ciągle coś, można zwariować
Gratuluję Antosi [emoji6]może jeszcze się zmieni [emoji6][emoji6]z tymi wodami to nie dogodzi się ja mam za dużo, Ty za mało [emoji57]trzeba to kontrolować.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie
Dziś Antoś okazał się Antosią także prawdopodobnie będę miała córeczkę
Okaże się na 100 % za trzy tygodnie na kolejnej wizycie
Z.gorszych info mam wody plodowe na granicy normy koło 7 ale jeszcze nie powód do paniki. Tylko ze się stresuje
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim.
Mówię wam ciągle coś, można zwariować
A to nowina! W którym tygodniu ciąży jesteś? Jestem ciekawa czy często zmienia się rozpoznanie płci malucha. Na usg prenatalnym widziałaś coś sterczącego co mogłoby przypominać siurka? :)

Dziewczyny śliczne brzuszki [emoji7] coraz pokazniejsze mamy te nasze Arbuzy [emoji12]
A to mój z Oliwka i Filipem
1510071000-a3f4d6ff22c9aede-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak na bliźniaki to mały :)jesteś na końcu listy .:-p

reklama
A to nowina! W którym tygodniu ciąży jesteś? Jestem ciekawa czy często zmienia się rozpoznanie płci malucha. Na usg prenatalnym widziałaś coś sterczącego co mogłoby przypominać siurka? :)
Od 12 tyg lekarz mówił że raczej chłopak teraz jestem prawie w 19 tyg i jednak chyba dziewczynka ale na 100% potwierdzi nam za 3 tygodnie :)

Do góry