reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Noo tak ale się boję ze mnie w nocy chwyci. Chciałabym iść na zaplanowana cc za tydzień byłabym spokojniejsza. Czuje się Ok tylko jestem w mega olbrzymim stresie a Ty jak tam

No zaplanowany to se marzylam ... co dzien depiluj Sie i myj wlosy[emoji23][emoji23]bo Ja wtedy co drugi dzuen i pech chcial ze akurat cc niezaplanowane;)
Od wczoraj mdlosci brak sil , Ale spacerki z cora obowiazkpwo uff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem
Z NHS malo ich jest jesli ciaza przebiega prawidlowo.... tez chodzilam prywatnie plus Po 30 tc mialam 5 scanow z NHS didatkowo jednak nie zycze ich lepi niech jest ich malo ;))
Ciekawe co tu mnie czeka narazie szok bo dzwonie di ginka mowie test pozytywnie co ribic bo w Uk z NHS 1 usg 12 tc a tu od razu mnie wzieli w 5 tyg [emoji16]

No to super ze nie musiałaś czekac tak dlugo jak w uk[emoji4]. Ja sie martwilam ze skanow za malo robia to teraz bede ich miala duzo wiecej przez zly wynik glukozy. Juz dostalam od diabetyka glukometr i diete mam stosowac, jak do czwartku cukier nie spadnie to tabletki, jak to nie pomoze to insulina. Czekam na zdjecie z twojego maluszka usg [emoji3][emoji110]

No to super ze nie musiałaś czekac tak dlugo jak w uk[emoji4]. Ja sie martwilam ze skanow za malo robia to teraz bede ich miala duzo wiecej przez zly wynik glukozy. Juz dostalam od diabetyka glukometr i diete mam stosowac, jak do czwartku cukier nie spadnie to tabletki, jak to nie pomoze to insulina. Czekam na zdjecie z twojego maluszka usg [emoji3][emoji110]

Jak Sie czujesz?? Ktory JuZ Tydz ? Bo wiecej arbuzow tu widze niz swiezakow

Jestem po wizycie
Dziś Antoś okazał się Antosią także prawdopodobnie będę miała córeczkę
Okaże się na 100 % za trzy tygodnie na kolejnej wizycie
Z.gorszych info mam wody plodowe na granicy normy koło 7 ale jeszcze nie powód do paniki. Tylko ze się stresuje
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim.
Mówię wam ciągle coś, można zwariować
Dziewczynka [emoji7] ciekawe czy u nas nasze przeczucia na chlopca beda rozwiane, jeszcze tylko tydzien i bedziemy wiedziec. Masz racje, staramy sie by sie udalo a jak sie udalo to komplikacje. Trzymam za was kciuki.

U mnie tez juz arbuzik [emoji23] dzis jest 18+4 zaczynam miec male problemy z wiazaniem butow[emoji30] maluszek juz lekko kopie [emoji7]a tak procz problemu z cukrem to ok

To ty teraz se przypominam razem z kredka z angli obydwie[emoji12][emoji12]
I prWie ten Sam Tydz super

A no cukier sa sposoby;)) najgorsze sprawa jesli lozysko calkiem przodujace wtedy to stres [emoji51][emoji51]bo wiesz ze 90% na 100 nie donosisz do konca (Ja w to wierzylam [emoji2])

reklama
Dziewczynka... Super... Wody są jeszcze w miarę w normie bo norma 5-20.
No to jest straszne że ciągle coś... Najpierw się starasz i modlisz o pozytywna betę a później też problemy... Wiem coś o tym... Oby tylko ze szczęśliwym finałem...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Chyba wiekszosc z nas tak ma... tyle lat staran a potem ciagle cos! Ale chyba los wie ze my zniesiemy wszystko a jak trzeba bedzie to gory przeniesiemy zeby sie dzieciaczki zdrowe urodzily!

Do góry