reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz nie wierze w plec z 12tyg[emoji1] bo poeiedzial ze chlopak a pozniej na dwich kolejnych usg nie bylo niby widac.. a mnie jak intuicja mowila ze chlopiec tak od jakiegos czasu mam watpliwosci i nie moge sie doczekac polowkowego bo wtedy mam nadzieje ze powiedza.

A jak sprawa z m?

A sprobuj z tymi drozdzami. To stary dpodob i na wiele odob dziala

Evulek w anglii ja w irlandii ale transfer mialysmy w ten sam dzien[emoji11] tylko moje baby o 6 dni poszlo do przodu bo mialam punkcje w 10dc wiec ta data z @ troche nie pasuje i dzis 18t6d

No jeden kit , elunia I filipek wladza

Fajnie ze razem[emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A no w końcu się udało .
A jak u Ciebie jak Twoja historia ? Bo in vitro już zaglądam raz w tygodniu na chwilę ....
Mnie tam długo nie bylo... wróciłam i problem mam z immunologia i szalejacymi nadnerczami. Podeszlismy ostatni już raz do IVF. Przytulam właśnie moje dwie kropki... jestem obstawiona lekami i jeśli Bóg pomoże to tym razem zostaną z nami :-)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie tam długo nie bylo... wróciłam i problem mam z immunologia i szalejacymi nadnerczami. Podeszlismy ostatni już raz do IVF. Przytulam właśnie moje dwie kropki... jestem obstawiona lekami i jeśli Bóg pomoże to tym razem zostaną z nami :-)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znam Twojej historii ale trzymam kciuki zeby kropeczki zostaly na dlugie 9 miesiecy![emoji11]

Dziewczyny boje sie o moje plecy. Znowu mi promieniuje od kregoslupa przez posladek do nogi.. pytalam gp wczoraj na wizycie o ten kregoslup i dopiero jak bede w szpitalu na wizycie 30.11 to mam z nini zalatwiac fizjo i pas na kregoslup. Ale to tyle czasu jeszcze..

A powiedzcie mi czy Wasze maluszki tez siedzialy tak nisko w brzuchu? Albo kiedy poszly bardziej w gore? Bo moj caly czas albo w okolicy tego zagiecia pod brzuchem albo jeszcze nizej..

Ja juz nie wierze w plec z 12tyg[emoji1] bo poeiedzial ze chlopak a pozniej na dwich kolejnych usg nie bylo niby widac.. a mnie jak intuicja mowila ze chlopiec tak od jakiegos czasu mam watpliwosci i nie moge sie doczekac polowkowego bo wtedy mam nadzieje ze powiedza.

A jak sprawa z m?

A sprobuj z tymi drozdzami. To stary dpodob i na wiele odob dziala

Evulek w anglii ja w irlandii ale transfer mialysmy w ten sam dzien[emoji11] tylko moje baby o 6 dni poszlo do przodu bo mialam punkcje w 10dc wiec ta data z @ troche nie pasuje i dzis 18t6d
U mnie było tak samo. W 12 że chłopak na kolejnych usg że nie widać a teraz ze Raczej dziewczynka. Zawsze chcieliśmy córeczkę ale mówiłem już do Brzuszka Antosiu i takie lekkie rozczarowanie. Ale najważniejsze żeby było zdrowe. Reszta mało istotna. I ciebie tez juz powinno być wiadomo :)

Dziewczyny boje sie o moje plecy. Znowu mi promieniuje od kregoslupa przez posladek do nogi.. pytalam gp wczoraj na wizycie o ten kregoslup i dopiero jak bede w szpitalu na wizycie 30.11 to mam z nini zalatwiac fizjo i pas na kregoslup. Ale to tyle czasu jeszcze..

A powiedzcie mi czy Wasze maluszki tez siedzialy tak nisko w brzuchu? Albo kiedy poszly bardziej w gore? Bo moj caly czas albo w okolicy tego zagiecia pod brzuchem albo jeszcze nizej..
Mój jest na środku bo dzisiaj pytałam w którym mam go miejscu ale lekarz mówi że się przemieszcza bo jeszcze ma miejsce

reklama
I jeszcze to lozysko mi dochodzi do zmartwień ale przetrwam wszystko ważne by dzidziuś był zdrowy

Stres nje wskazany choc wiem ze ciezko
U mnie w 14 tc wykryto te parszywe lozysko a mimo to myslac pozytywnie przyciagnelam energie ze wszy dobrze Sie skonczylo i nawet z nawiazka zycie zaskoczylo , mysl tylko dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry