reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Stres nje wskazany choc wiem ze ciezko
U mnie w 14 tc wykryto te parszywe lozysko a mimo to myslac pozytywnie przyciagnelam energie ze wszy dobrze Sie skonczylo i nawet z nawiazka zycie zaskoczylo , mysl tylko dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się naprawdę.
Tylko ze ja to taka panikara a tu dzisiaj tyle strachu na wizycie.
Wieże w to że będzie dobrze :)

reklama
Dziewczyny boje sie o moje plecy. Znowu mi promieniuje od kregoslupa przez posladek do nogi.. pytalam gp wczoraj na wizycie o ten kregoslup i dopiero jak bede w szpitalu na wizycie 30.11 to mam z nini zalatwiac fizjo i pas na kregoslup. Ale to tyle czasu jeszcze..

A powiedzcie mi czy Wasze maluszki tez siedzialy tak nisko w brzuchu? Albo kiedy poszly bardziej w gore? Bo moj caly czas albo w okolicy tego zagiecia pod brzuchem albo jeszcze nizej..

Hmmmm niewiem czy cie rozumiem ... moj brzuch byl cala ciaze wyzej jakos 33 tc znizal Sie , ty 18 Tydz....moze pokaz brzuszek[emoji23][emoji23][emoji23]
Co do pleckow wspolczuje boli :/ jescze 21 tyg i Po bolach;))

Mój jest na środku bo dzisiaj pytałam w którym mam go miejscu ale lekarz mówi że się przemieszcza bo jeszcze ma miejsce
No ja mam detektor wiec robie sobie raz dziennie spotkanie z maluszkiem[emoji7] i przemieszcze sie z prawej na lewa ale na samym dole caly czas.

A na srodku na jakiej wysokosci?

Hmmmm niewiem czy cie rozumiem ... moj brzuch byl cala ciaze wyzej jakos 33 tc znizal Sie , ty 18 Tydz....moze pokaz brzuszek[emoji23][emoji23][emoji23]
Co do pleckow wspolczuje boli :/ jescze 21 tyg i Po bolach;))

Brzuch mam wysoko normalnie ale dziecko nisko siedzi. Lozysko mam u gory z przodu

Kredeczko Ale co cie martwi? Przeciez usg ok gdyby bylo COs nie tak to mowia prawde

A chyba mi jakis dol przyszedl... bola mnie plecy, bola mnie te kosci od dolu macicy (pisalam Wam ze uczucie jakbym dlugo na rowerze jezdzila i bolalo od siodelka - moja gp powiedziala ze takie uczucie normalne) poza tym nikt mi nigdy szyjki nie badal i nie wiem co i jak..

A chyba mi jakis dol przyszedl... bola mnie plecy, bola mnie te kosci od dolu macicy (pisalam Wam ze uczucie jakbym dlugo na rowerze jezdzila i bolalo od siodelka - moja gp powiedziala ze takie uczucie normalne) poza tym nikt mi nigdy szyjki nie badal i nie wiem co i jak..
A poczytaj o rozchodzacym sie spojeniu lonowym mam nadzieję ze Ciebie nie dotyczy ale może stąd ten bol

---31tc---

reklama
Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry