reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Stres nje wskazany choc wiem ze ciezko
U mnie w 14 tc wykryto te parszywe lozysko a mimo to myslac pozytywnie przyciagnelam energie ze wszy dobrze Sie skonczylo i nawet z nawiazka zycie zaskoczylo , mysl tylko dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się naprawdę.
Tylko ze ja to taka panikara a tu dzisiaj tyle strachu na wizycie.
Wieże w to że będzie dobrze :)

reklama
Dziewczyny boje sie o moje plecy. Znowu mi promieniuje od kregoslupa przez posladek do nogi.. pytalam gp wczoraj na wizycie o ten kregoslup i dopiero jak bede w szpitalu na wizycie 30.11 to mam z nini zalatwiac fizjo i pas na kregoslup. Ale to tyle czasu jeszcze..

A powiedzcie mi czy Wasze maluszki tez siedzialy tak nisko w brzuchu? Albo kiedy poszly bardziej w gore? Bo moj caly czas albo w okolicy tego zagiecia pod brzuchem albo jeszcze nizej..

Hmmmm niewiem czy cie rozumiem ... moj brzuch byl cala ciaze wyzej jakos 33 tc znizal Sie , ty 18 Tydz....moze pokaz brzuszek[emoji23][emoji23][emoji23]
Co do pleckow wspolczuje boli :/ jescze 21 tyg i Po bolach;))

Mój jest na środku bo dzisiaj pytałam w którym mam go miejscu ale lekarz mówi że się przemieszcza bo jeszcze ma miejsce
No ja mam detektor wiec robie sobie raz dziennie spotkanie z maluszkiem[emoji7] i przemieszcze sie z prawej na lewa ale na samym dole caly czas.

A na srodku na jakiej wysokosci?

Hmmmm niewiem czy cie rozumiem ... moj brzuch byl cala ciaze wyzej jakos 33 tc znizal Sie , ty 18 Tydz....moze pokaz brzuszek[emoji23][emoji23][emoji23]
Co do pleckow wspolczuje boli :/ jescze 21 tyg i Po bolach;))

Brzuch mam wysoko normalnie ale dziecko nisko siedzi. Lozysko mam u gory z przodu

Kredeczko Ale co cie martwi? Przeciez usg ok gdyby bylo COs nie tak to mowia prawde

A chyba mi jakis dol przyszedl... bola mnie plecy, bola mnie te kosci od dolu macicy (pisalam Wam ze uczucie jakbym dlugo na rowerze jezdzila i bolalo od siodelka - moja gp powiedziala ze takie uczucie normalne) poza tym nikt mi nigdy szyjki nie badal i nie wiem co i jak..

A chyba mi jakis dol przyszedl... bola mnie plecy, bola mnie te kosci od dolu macicy (pisalam Wam ze uczucie jakbym dlugo na rowerze jezdzila i bolalo od siodelka - moja gp powiedziala ze takie uczucie normalne) poza tym nikt mi nigdy szyjki nie badal i nie wiem co i jak..
A poczytaj o rozchodzacym sie spojeniu lonowym mam nadzieję ze Ciebie nie dotyczy ale może stąd ten bol

---31tc---

reklama
Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry