reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jeszcze do tego mały postanowił się przekręcić miednicowo teraz...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Cześć Ciocie
1509777244-55a879251a2b7382-aaaaaa.jpeg

Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Jej ale niespodzianka [emoji16]śliczne [emoji7][emoji7]gratulacje kochana dużo zdrówka dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skontaktuj sie z lekrka prowadzaca, powiedz co powiedzieli w szpitalu i niech ona decyduje. Najlepiej byloby zmierzyc jeszcze raz, bo ktos ewidentnie zle to zrobil.
Ktory to tc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
32+1 tc dzwoniłam do niej wczoraj!! Powiedziała że tak może być!! Ale że szyjka jest miękka i ma niecałe 2 CM. Mam być u niej w czwartek i do tej pory leżeć plackiem

32+1 tc dzwoniłam do niej wczoraj!! Powiedziała że tak może być!! Ale że szyjka jest miękka i ma niecałe 2 CM. Mam być u niej w czwartek i do tej pory leżeć plackiem

Miejmy nadzieje, ze zle zmierzyla i ze w rzeczywistosci szyjka jest dluzsza, ale profilaktycznie lez, na wszelki wypadek.
Skurczy nie ma, a to najwazniejsze.

Ja czuję twardnienie brzucha ale na ktg podobno to nie skurcze jako takie

Ja też czułam twardnienie brzucha i też na ktg nie pokazywało. Musisz odpoczywać, bo mi tak dr mówił. Ja w dniu porodu nie czułam wogole skurczy a na ktg pokazywało.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy to wiele dla mnie znaczy!!!
Bardzo się boję o brzdąca!!! Dziś znów dzwoniłam do mojej dr zapytać co i jak!!! Kazała uspokoić nerwy!! Ale jak to zrobić!?

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy to wiele dla mnie znaczy!!!
Bardzo się boję o brzdąca!!! Dziś znów dzwoniłam do mojej dr zapytać co i jak!!! Kazała uspokoić nerwy!! Ale jak to zrobić!?

Tez mialam wiele razy za dnia twardnienie a ktg 130;)) trzymam za ciebie ;)

reklama
Do góry