reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oska lub te ktore maja dwojeczke jakie macie wozki? Bo mysle sobie skoro termin na 1/7 to Nicole bedzue miec 15 mscy a to wiek gdzie bedzue chodzic Ale nie zawsze i wszedzie czyli wozek potrzebuje podwojny
Znalazlam ten abc design
1509696907-84c0efbb98cf0b25-aaaaaa.jpeg

1509696918-706a22a18f7f76c8-aaaaaa.jpeg

Bardzo mi bedzie brak venicci [emoji32]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam Bebetto 42 2017

Załączniki

• bebetto-wozek-bebetto-42-new.jpg
    bebetto-wozek-bebetto-42-new.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hmmm
Nie wiem może jak był jakiś ucisk to jest krótsza .... nie wiem jak to działa ....
Mi też brzuch "staje" i twardy jak kamień ...
Mam też skorcze ale takie na które nie zwracam uwagi bo są co kilka kilkanaście godzin to podobno normalne .
Czasem lekarze straszą niepotrzebnie bo w razie co .....
No nic leż odpoczywaj w czwartek wizyta oby wieści dobre trzymam kciuki
Wiesz w naszym przypadku tj osób starających się latami to wszystko działa na niekorzyść naszej głowy. Wiem że muszę myśleć pozytywnie żeby maluszek się czuł mamy stresu. Ale teraz jak on się przekręcił główka do góry to do tego takie kopniaki mi serwuje w dół ze szok a to raczej szyjce nie pomaga. Ale uwaga... dziś mialam może ze dwa te twardnienia....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Cześć Ciocie
1509777244-55a879251a2b7382-aaaaaa.jpeg

Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana! duzo duzo zdrowka :* wchodze poczytac zaleglosci a tu taka niespodzianka! <3 ucaluj Sare i Tobiaszka od cioci !

@Ropuszka666 byłam dziś odwiedzić znajomą miała cukrzycę w ciąży i ściska dietę jak Ty . Schudła uwaga uwaga 20 kg w ciąży + 8 po porodzie :o
28 kg mniej :o
Miała z czego ;)
Córka ponad 3 kilo cała i zdrowa

O Matko [emoji33][emoji33] to jakaś rekordzistka ?! Kurczę ale ona faktycznie musiala mieć z czego [emoji12]Ja jakbym tyle zrzuciła to anoreksja i zniedożywieniem [emoji12]

32+1 tc dzwoniłam do niej wczoraj!! Powiedziała że tak może być!! Ale że szyjka jest miękka i ma niecałe 2 CM. Mam być u niej w czwartek i do tej pory leżeć plackiem

ET: 07.04.2017
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
[emoji1
Wiesz w naszym przypadku tj osób starających się latami to wszystko działa na niekorzyść naszej głowy. Wiem że muszę myśleć pozytywnie żeby maluszek się czuł mamy stresu. Ale teraz jak on się przekręcił główka do góry to do tego takie kopniaki mi serwuje w dół ze szok a to raczej szyjce nie pomaga. Ale uwaga... dziś mialam może ze dwa te twardnienia....

Masz racje, kazda z nas drzy o losy maluszkow. kazdy niepokojący objaw a my wariujemy. Bedzie dobrze, jeszcze troszke i przytulisz maluszka... zobacz jak ten czas szybko leci. Trzymam kciuki za dobre wiadomosci w czwartek.

Ja staram się nie wariowac staram się bo miewam jakieś gorsze dni ......
Ciążę tfu tfu tfu mam spokojna Ale też nie szukam dziury gdzie jej nie ma ;)
Maja chyba dalej leży bokiem o_O dupa wychodzi z lewej strony a jak robi wprost i wsadzi noge pod zebro:o
Kazali leżeć to lez odpoczywaj turlaj się z prawego boczku na lewy :D

O Matko [emoji33][emoji33] to jakaś rekordzistka ?! Kurczę ale ona faktycznie musiala mieć z czego [emoji12]Ja jakbym tyle zrzuciła to anoreksja i zniedożywieniem [emoji12]

No była okraglutka na mohe oko ok 100 kg zawsze wazyla nie pytałam ;)
Także nie martw się że nie Tyjesz mała wyjada to co jesz :)

reklama
Do góry