reklama
nieagatka
Fanka BB :)
@nieagatka, i jak dobrze wózek się sprawuje?
Ja jestem bardzo zadowolona [emoji4] No i ma super material, bo mimo ze jest szaro mietowy ostatnio przezyl kichniecie borowkami [emoji33] i wystarczylo przetrzec chusteczka nawilzana i nie ma sladu [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak tylko ja boje sie o strate czasu no i nie moge w ciemno kupic musialabym zobaczyc na zywo wysokosc raczki, wykonanie, material itd[emoji4] chyba taka jestem jak nie dotknie to nie kupi[emoji6]Evulek mi sie wozki tutaj nie podobaja. Tzn te co mi sie podobaja to grubo ponad 1000 euro a w pl ladne juz za niecale 2tys kupisz wiec bede zamawiala z pl. A jakby cos sie zepsulo to czesci z pl moge przeciez sciagnac
nieagatka
Ja mam wózek z tego typu kołami. Mieszkam na wsi pod lasem i koło mnie głownie drogi szutrowe. Mój wózek to emma polskiej firmy roan. Nie mam porównania do innych, ale mi sie dobrze prowadzi i na szutrze i na asfalcie. Szczepan też lubi w nim jeździć :-) Jedyny minus, który zauważyłam to to że chyba nie są szczelne wentyle i co jakiś czas musimy pompować koła. Polecili mi w ten wózek w sklepie. Chciałam mieć długa gondole i zeby był komfortowy dla dziecka.
Na takich terenach na pewno jest super, ale jak np w malym sklepie? Bo moj skreca w miejscu i wszedzie wjezdza, a taki to juz watpie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Lovela oprocz proszku w zelu do kolorow i do bialego ma tez plyn do plukania i odplamiacz. Wszystko dla dzieciPlukalas w płynie!? Ja nie będę plukala...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziewczyny te co już porodzily dzieciaczki i te co już są "wyprawione" mam prosbe przeslaly byście mi listę co muszę miec/kupic na wyprawke bo normalnie boję się że czegoś nie ogarnę... Plisssss...
No właśnie wiem ale właśnie nie chce płukac w tym...Lovela oprocz proszku w zelu do kolorow i do bialego ma tez plyn do plukania i odplamiacz. Wszystko dla dzieci
Dla mnie tez byla ale jak przeszlismy sie kilka razy po sklepach zebralismy katalogi to teraz łatwiej nam okreslic co chcemy[emoji4]No naprawdę sprawia wrażenie ten Bebetto Torino. Może jak rodzę w kwietniu to mogę sobie taki brać W ogóle wybór wózka to dla mnie czarna magia
katharina203
Dlaczego? Ciuszki sa milsze i delikatniejsze...bez zapachu. Jak nie chcesz zapachu to swoich ubran tez nie bedziesz mogla plukac w plynie bo dziecko bedzie czesto przyklejone do ciebie...No właśnie wiem ale właśnie nie chce płukac w tym...
reklama
Jeśli chodzi o pranie to ja prałam w Lovelli i płukanie też w Lovelli. A gdy skończył się płyn do płukania to było w samej wodzie. I prasowanie na możliwie najwyższą temperaturę.
A przy wózku nie będę ukrywać, że cena miała tu dużo do powiedzenia i dlatego, gdy znalazłam używanego Doriana o 1500 zł taniej to od razu go kupiłam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A przy wózku nie będę ukrywać, że cena miała tu dużo do powiedzenia i dlatego, gdy znalazłam używanego Doriana o 1500 zł taniej to od razu go kupiłam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom