katharina203
Fanka BB :)
Moze komus sie przyda...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak bodyA jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.
Ja coprawda poczatek maja ale mialam zwykly kombinezon do fotelika. Oczywiscie kiedy kasa jest to zwykly mozna miec do gondoli a taki specjalny do fotelika. Kumpela rodzi w lutym i ktucho z kasa i poprzestala na zwyklym kombinezonie i na to kocykA jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.
Jeszcze dalek do kwietnia ale zapisze fotki[emoji6]
Moze komus sie przyda...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Sluze zawsze pomoca...Jeszcze dalek do kwietnia ale zapisze fotki[emoji6]
Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak body
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziewczyny te co już porodzily dzieciaczki i te co już są "wyprawione" mam prosbe przeslaly byście mi listę co muszę miec/kupic na wyprawke bo normalnie boję się że czegoś nie ogarnę... Plisssss...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]