reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

1507714076-aaaaaa.jpeg

1507714085-aaaaaa.jpeg

Moze komus sie przyda...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.

Co do wyprawki. To mi sie przydaly dwa rozki. W takich spiworkach zapinanych na ramionach to majka nie chciala spac bo nie lubi ograniczen. Ok 15pieluch tetrowych tzn ka mialam muslinowe bo milsze bo majka ulewala duzo. Z ciuszkow to spiochy do spania a na dzien body i spodenki i skarpetki. Zadne kaftaniki bo tylko robota przy zakladaniu. Body na poczatek kopertowe bo balam sie o glowke po miesiacu zwykle bo zwykle o wiele szybciej sie zaklada. Ze spodenek lubilam z lidla lub z hm takie o szerokim pasie...nie getry zeby brzuszek nie uciskaly

A jeśli chodzi o wyprawkę, to na marzec lepiej zakupić kombinezon na wyjście, czy śpiworek na fotelik? Jak polecacie? a może jedno i drugie? Taki wybór, że głupieję, a marzec mroźny może być, tak samo kwiecień.
Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak body

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja coprawda poczatek maja ale mialam zwykly kombinezon do fotelika. Oczywiscie kiedy kasa jest to zwykly mozna miec do gondoli a taki specjalny do fotelika. Kumpela rodzi w lutym i ktucho z kasa i poprzestala na zwyklym kombinezonie i na to kocyk

Ja jutro jadę do Lidla po kombinezon i 5ciopak body

Ja pewnie pójdę chociaż zobaczyć. Jak mi się spodoba to może zakupię. :) bo te body ceną super, że aż szkoda nie brać, ale wzory są takie sobie. Już lepiej jakby był białe xD Zobaczymy jak wygląda na żywo.

Chodzi mi głównie po głowie wyjście ze szpitala i jazdy później samochodem. Nie wiem czy nie lepszy byłby śpiworek do fotelika, bo wiadomo, że przy zapięciu lepiej takiego maluszka rozpiąć z kombinezonu, bo dziecko mniej ściśnięte i łatwiej zapiąć prawidłowo w pasach.
Sama nie wiem. Proszę o rady :)

Dziewczyny te co już porodzily dzieciaczki i te co już są "wyprawione" mam prosbe przeslaly byście mi listę co muszę miec/kupic na wyprawke bo normalnie boję się że czegoś nie ogarnę... Plisssss...

Ja korzystalam z tej listy - wiaodmo ilosci ubranek nie przestrzegalam [emoji6]

1507715802-aaaaaa.jpeg

1507715807-aaaaaa.jpeg

1507715813-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Pixie_Dixie Jak tam .
Ja mam już wszystko uprane i uprasowame ( rodze w styczniu) znaczy na bieżąco coś tam dokupuje hi .
Prałam na 40 st w kapsułkach Ariel + płyn do płukania i prasowała mi mamusia .
Nie wiem jaki chce wózek ......
Czy się różni maxi cosi a fotelik samochodowy ....
5w 1 :laugh2:
Czy ja to wszystko potrzebuje ...... ?:szok:

Do góry