reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dlaczego? Ciuszki sa milsze i delikatniejsze...bez zapachu. Jak nie chcesz zapachu to swoich ubran tez nie bedziesz mogla plukac w plynie bo dziecko bedzie czesto przyklejone do ciebie...
Hmmm bo fakt... Ale nie wiem czy te na początku płukac... Chyba daruje sobie... Moze następne już po urodzeniu... Kurde sama nie wiem...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Jeśli chodzi o pranie to ja prałam w Lovelli i płukanie też w Lovelli. A gdy skończył się płyn do płukania to było w samej wodzie. I prasowanie na możliwie najwyższą temperaturę.
A przy wózku nie będę ukrywać, że cena miała tu dużo do powiedzenia i dlatego, gdy znalazłam używanego Doriana o 1500 zł taniej to od razu go kupiłam.
1507712951-aaaaaa.png

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
To coletto co ja będę zamawiać to 2 w1 kupię w cenie 1390 zł plus fotelik to powinnam się zamknąć w 1600 zł a że cała wyprawke będę robić w jednym sklepie to na wszystko dostanę rabat ok 10%...

To coletto co ja będę zamawiać to 2 w1 kupię w cenie 1390 zł plus fotelik to powinnam się zamknąć w 1600 zł a że cała wyprawke będę robić w jednym sklepie to na wszystko dostanę rabat ok 10%...

Śliczny ten Twój wózek. Aż mi szkoda, że dla bliźniąt nie ma takiego wyboru...[emoji20]

Śliczny ten Twój wózek. Aż mi szkoda, że dla bliźniąt nie ma takiego wyboru...[emoji20]

Wiesz co!? Wozek wózkiem ja już bym chciała grudzień i synka w tym wózku... Ale wózek jest ok... A poszłam do sklepu i chciałam bebetto torino a tu ten - miłość od pierwszego wejrzenia i funkcjonalność genialna lepsza jak na zimę...

reklama
Do góry