reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jaki to jest wysoki? Ja mam Bebetto Murano i jutro moge Ci zmierzyc na jakiej wysokosci jest raczka jesli chcesz...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super[emoji11] zmierz jak najwyzej mozna dac.
Kurde jest tyle tych wozkow ze oszalec idzie.. a w ciemno to chyba najgorzej kupowac wiec sie bede posilkowac opiniami[emoji4]

reklama
Kurde jest tyle tych wozkow ze oszalec idzie.. a w ciemno to chyba najgorzej kupowac wiec sie bede posilkowac opiniami[emoji4]
Ja oglądałam w internecie a wczoraj jak poszłam do sklepu to wg mnie wyglądały "inaczej"

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

W standardowym ustawieniu raczka nest na 97cm, a w najwyzszym na 112cm od ziemi.
Nie wysuwa sie tylko reguluje.

Na 100 razy moze 5 byloby na plazy bo przewaznie wieje wiec najwyzej odpuszcze piasek bo jest jeszcze sciezka. A duze kola w miasto nie?

Na trudnym terenie typu piasek podobno najlepsze sa tego typu wozki

1507704601-aaaaaa.jpeg

Ale moim zdaniem to jest bardoz niepraktyczne w miescie, lepsze sa te ze skretnymi przednimi kolami. No i taki z duzymi to chyba to malo ktorego bagaznika sie miesci...

reklama
Nieagatko dzieki za wymiary. A tu nie podobaja mi sie te kola. Raczej odpuszcze temat piasku bo tak jak mowilam nie ma sensu kupowac wozka pod katem plazy skoro planuje byc sporadycznie a poza tym moge isc sciezka albo walem.
Bagaznik mam olbrzymi to sie tym nie sugeruje bo kazdy zmieszcze bez problemu.
Po schodach go nie bede wnosic wiec lekkosci tez nie biore pod uwage

Jeszcze mam duzo czasu ale z racji kupowania w ciemno chce zebrac jak najwiecej opinii

Do góry