Nom nie pomyślałam mi ginek polecila i mowila bym kupila MamaDHA Premium. Ale jak zobaczyle je jakie sa duże to wiedziałam ze nie dam rady i Pani w aptece polecila mi tran do picia Mama&Maleństwo jest tam dużo witamin ma właśnie DHA ale nie ma kwasu foliowego i przyjmuje oddzielnie ale ten tran jest wstrętny do picia i musze cos miec na pobicie lub zagryske bo po chwil smak z cytrynowego zmienia się w rybny i mnie wraca dlatego musze zmienić na inne witaminy ale jak nie znajdę to kupie ta Pregne co dziewczyny pisały sa dosc male wiec spokojnie dam rade tylko fakt maja mniej witamin niż fembiolam czy Mama&DHA Premium czy ten tran Mama&MaleństwoA jakbys w letniej wodzie rozpuszczala?
Ja wlasnie sie zastanawiam ktore z dha kupic?
reklama
Adunnnia gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
@Ropuszka666 wpisz mi prosze 23.10 wizyta u gin prowadzacego ciaze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa jak super kochana!!!!Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
Jeszcze tylko dwa miesiące!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
adunnnia90
Fanka BB :)
Oj kochana juz nie moge sie doczekac [emoji7] [emoji7]Aaaa jak super kochana!!!!
Jeszcze tylko dwa miesiące!!!!
No wiem... Ja też!!! Ale fajnie że to już będzie na Początku grudniaOj kochana juz nie moge sie doczekac [emoji7] [emoji7]
DziękujeZobacz załącznik 824295 ja mam ten używałam dla siebie ....
Warczy jak szumis to myślę że się nada dla Marceliny daję delikatne światło jest jak mini lampeczka. Ale nie można do niego wlewać olejków zapachowych - to minus .Ale lubię go ma że 4 lata i wciąż działa
Ewunka
Na Mikołaja Ale fajnie niezły prezent w tym rokuDziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
Ewunka
Ja celuje w trzech króli .
Ciekawe czy Marcelina się zgodzi no i lekarz
Ciekawe czy Marcelina się zgodzi no i lekarz
reklama
Ropuszka666
Mój teściu jest z trzech króli i cały czas się kłóci ze mną ze źle mi termin obliczyli bo 9 miesiąc wypada w jego urodziny tylko ze on liczy ciaze jako 36t [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom