reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny powiedzcie do kiedy brałyscie kwas foliowy w ciązy, moja ginek kazała mi odstawić i zaczac przyjmowac witaminy ,przyjmuje ale nie takie co mi kazała bo ogolnie duzych tabletek ja nie połkne ;( i kupiłam tydzien temu tran do picia ( ochyda) mama&maleństwo ale nie ma w tym kwasu foliowego i Pani w aptece powiedzieła zebym kwas foliowy dalej brała,inne witaminki maja kwas foliowy ale są za duże do połkniecia, i nie ma ch*** zebym połkła, duza zwykła tabletek rozgryzam ale te co maja duzo witamin dla kobiet w ciązy a zalezy mi zeby miały DHA też to sa takie miekkie, więc moje pytanie do kiedy przyjmowałyście?

Dziewczyny powiedzcie do kiedy brałyscie kwas foliowy w ciązy, moja ginek kazała mi odstawić i zaczac przyjmowac witaminy ,przyjmuje ale nie takie co mi kazała bo ogolnie duzych tabletek ja nie połkne ;( i kupiłam tydzien temu tran do picia ( ochyda) mama&maleństwo ale nie ma w tym kwasu foliowego i Pani w aptece powiedzieła zebym kwas foliowy dalej brała,inne witaminki maja kwas foliowy ale są za duże do połkniecia, i nie ma ch*** zebym połkła, duza zwykła tabletek rozgryzam ale te co maja duzo witamin dla kobiet w ciązy a zalezy mi zeby miały DHA też to sa takie miekkie, więc moje pytanie do kiedy przyjmowałyście?

Ja nigdy nie brałam kwasu foliowego zawsze w pakiecie z witaminami i to już przed staraniami , myśle ze na rynku na dzień dzisiejszy najlepszy jest femibion 1 w I trymestrze i później 2 od II trymestru aż do karmienia piersią
1506945796-aaaaaa.jpeg
1506945825-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę pregna plus a tabletki są łatwe do połkniecia
To dzis je widziłałam w aptece Pan mi pokazywał sa malusie fakt i te bym połkneła ale maja za mało witamin chodzi mi o więcej :( ta pregna ma własnie tez kwas foliowy i DHA ale malusio witaminek ale jak nie znajde już i nie wymyslę nic procz tego mojego tranu to własnie zostanie mi do kupienia ta"Pregna".Dziękujeeee

Ja nigdy nie brałam kwasu foliowego zawsze w pakiecie z witaminami i to już przed staraniami , myśle ze na rynku na dzień dzisiejszy najlepszy jest femibion 1 w I trymestrze i później 2 od II trymestru aż do karmienia piersią
1506945796-aaaaaa.jpeg
1506945825-aaaaaa.jpeg

Ale tam raczej sa te kapsułki miekkie i te duze ? bo ostatnio z Pania w aptece spedziłam troche czasu na patrzenia tabletek :) i co wymysliła dla mnie to to tran do picia za raz go koncze i musze kupic inne bo ten tran to masakraaa.... musze miec cos szybko do zagryzienia bo po wzieciu 2 łyzeczek niby smak cyrtynowy to tak daje rybą ze tragedia.Dziękuje tez no juz sama nie wiem mam blokade jak dzidcko przed tabletkami duzymi ze nie polkne :(

1506945796-aaaaaa.jpeg
1506945825-aaaaaa.jpeg

Ja biore wlasnie famibion 2 a wczesniej bralam 1.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
@Ropuszka666 wpisz mi prosze 23.10 wizyta u gin prowadzacego ciaze

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. I jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
@Ropuszka666 wpisz mi prosze 23.10 wizyta u gin prowadzacego ciaze

Super [emoji846] prezent na Mikołaja [emoji16]Oj teraz to już Ci poleci i się nie obrócisz a będziesz miała dzieciaczki przy sobie , oby tak dalej trzymam kciuki !!! [emoji106]

Do góry