reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój teściu jest z trzech króli i cały czas się kłóci ze mną ze źle mi termin obliczyli bo 9 miesiąc wypada w jego urodziny tylko ze on liczy ciaze jako 36t [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ciekawe jak to wszystko wyjdzie tak naprawdę[emoji6] nie mogę się doczekać!

---26tc---

reklama
Hehe ciekawe jak to wszystko wyjdzie tak naprawdę[emoji6] nie mogę się doczekać!

---26tc---

Ja napewno cesarkę będę miała w styczniu tylko kwestia ile wytrzymam . Okazało się ze mam cukrzyce ciążową i lekarka powiedziała ze często się zdarza że są szybciej porody . Im bliżej tym większe przerażenie mnie ogarnia [emoji33][emoji33][emoji33]

Ja napewno cesarkę będę miała w styczniu tylko kwestia ile wytrzymam . Okazało się ze mam cukrzyce ciążową i lekarka powiedziała ze często się zdarza że są szybciej porody . Im bliżej tym większe przerażenie mnie ogarnia [emoji33][emoji33][emoji33]

To juz swoją drogą przerażenie tez mi towarzyszy[emoji13] a czemu cc ze względu na cukrzycę? A Ty rzeczywiście taki wysoki ten cukier miałaś? Ja Wam pisalam ze 76 na czczo i 136 po dwóch godzinach i lekarz mi napisal ze wyniki sa dobre

---26tc---

To juz swoją drogą przerażenie tez mi towarzyszy[emoji13] a czemu cc ze względu na cukrzycę? A Ty rzeczywiście taki wysoki ten cukier miałaś? Ja Wam pisalam ze 76 na czczo i 136 po dwóch godzinach i lekarz mi napisal ze wyniki sa dobre

---26tc---

Nie CC mam z powodu implantów kręgosłupa . Ale lekarka mowila ze przy cukrzycy dzieci są duże i rodzą się szybciej . U Mnie cukier na czczo nie spada poniżej 110 a po 140-150 . Mierze cukier trzymajac dietę i nic nie spada wiec w czwartek na wizycie raczej dostanę insulinę .

Nie CC mam z powodu implantów kręgosłupa . Ale lekarka mowila ze przy cukrzycy dzieci są duże i rodzą się szybciej . U Mnie cukier na czczo nie spada poniżej 110 a po 140-150 . Mierze cukier trzymajac dietę i nic nie spada wiec w czwartek na wizycie raczej dostanę insulinę .

Aaa pamiętam juz o tych implantach. To rzeczywiście trochę masz ten cukier... tak makromia czy jakoś tak się to nazywa

---26tc---

reklama

Jesli dzidzia nie bedzie zbyt duza to nie zgadzaj sie na cc wczensiej niz w 39t. Nie dosc, ze samo cc jest dla dziecka wielkim szokiem to wykonane za wczesnie moze spowodowac szok poporodowy u takiego maluszka.

Do góry