reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój teściu jest z trzech króli i cały czas się kłóci ze mną ze źle mi termin obliczyli bo 9 miesiąc wypada w jego urodziny tylko ze on liczy ciaze jako 36t [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ciekawe jak to wszystko wyjdzie tak naprawdę[emoji6] nie mogę się doczekać!

---26tc---

reklama
Hehe ciekawe jak to wszystko wyjdzie tak naprawdę[emoji6] nie mogę się doczekać!

---26tc---

Ja napewno cesarkę będę miała w styczniu tylko kwestia ile wytrzymam . Okazało się ze mam cukrzyce ciążową i lekarka powiedziała ze często się zdarza że są szybciej porody . Im bliżej tym większe przerażenie mnie ogarnia [emoji33][emoji33][emoji33]

Ja napewno cesarkę będę miała w styczniu tylko kwestia ile wytrzymam . Okazało się ze mam cukrzyce ciążową i lekarka powiedziała ze często się zdarza że są szybciej porody . Im bliżej tym większe przerażenie mnie ogarnia [emoji33][emoji33][emoji33]

To juz swoją drogą przerażenie tez mi towarzyszy[emoji13] a czemu cc ze względu na cukrzycę? A Ty rzeczywiście taki wysoki ten cukier miałaś? Ja Wam pisalam ze 76 na czczo i 136 po dwóch godzinach i lekarz mi napisal ze wyniki sa dobre

---26tc---

To juz swoją drogą przerażenie tez mi towarzyszy[emoji13] a czemu cc ze względu na cukrzycę? A Ty rzeczywiście taki wysoki ten cukier miałaś? Ja Wam pisalam ze 76 na czczo i 136 po dwóch godzinach i lekarz mi napisal ze wyniki sa dobre

---26tc---

Nie CC mam z powodu implantów kręgosłupa . Ale lekarka mowila ze przy cukrzycy dzieci są duże i rodzą się szybciej . U Mnie cukier na czczo nie spada poniżej 110 a po 140-150 . Mierze cukier trzymajac dietę i nic nie spada wiec w czwartek na wizycie raczej dostanę insulinę .

Nie CC mam z powodu implantów kręgosłupa . Ale lekarka mowila ze przy cukrzycy dzieci są duże i rodzą się szybciej . U Mnie cukier na czczo nie spada poniżej 110 a po 140-150 . Mierze cukier trzymajac dietę i nic nie spada wiec w czwartek na wizycie raczej dostanę insulinę .

Aaa pamiętam juz o tych implantach. To rzeczywiście trochę masz ten cukier... tak makromia czy jakoś tak się to nazywa

---26tc---

reklama

Jesli dzidzia nie bedzie zbyt duza to nie zgadzaj sie na cc wczensiej niz w 39t. Nie dosc, ze samo cc jest dla dziecka wielkim szokiem to wykonane za wczesnie moze spowodowac szok poporodowy u takiego maluszka.

Do góry