reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam taaaaka ochotę na ludzką coli od początku ciąży ale bałam się napić że to może szkodzić (bardziej bałam się że jelita mogą źle zareagować)... Ale jak tylko poczuje zapach coli to takiej chcicy na nią nabieram... I bym tak się napiła z pół szklaneczki...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja jak mialam napad na cole to sie napilam...

reklama
Jestem po wizycie , mały waży ok. 2400 kawał chłopa, a tak wszystko ok [emoji6]dziewczyny co miały pobierane wymaz na paciorkowca gbs, mi dziś lekarz pobrał wymaz, ale tylko z pochwy a niby trzeba z odbytu też , jak to u Was było?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taaaaka ochotę na ludzką coli od początku ciąży ale bałam się napić że to może szkodzić (bardziej bałam się że jelita mogą źle zareagować)... Ale jak tylko poczuje zapach coli to takiej chcicy na nią nabieram... I bym tak się napiła z pół szklaneczki...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja przed ciążą piłam sporo takich dziwnych napojów jak cola czy jakiś sprite itd teraz w ciąży nie kupuję tego wogole ale jak jestem w gości i na stole jest np cola to sobie nie odmówię... :-D

Jestem po wizycie , mały waży ok. 2400 kawał chłopa, a tak wszystko ok [emoji6]dziewczyny co miały pobierane wymaz na paciorkowca gbs, mi dziś lekarz pobrał wymaz, ale tylko z pochwy a niby trzeba z odbytu też , jak to u Was było?

Też tylko z pochwy, w szpitalu przed porodem też tylko z pochwy pobrali.

Tak z odbytu tez trzeba...przynajmniej u mnie prywatnie i w szpitalu tez z odbytu...

Hej ja po wizycie u hematologa. Dawka neoparinu zwiększona na 0,6 pomimo, że wyniki były ok. Spędziłam tam bitą godzinę czekając na swoją kolej, a następne 1,5h na rejestrację na kolejną wizytę. Myślałam, że jajo zniosę! a plecy to już tak mnie bolały, że chciałam paść na te kafelki. Okropny dzień.

Ale duży chłopak :):biggrin2: suuuper , który Ty masz tydzień ? ?

reklama
Do góry