reklama
nieagatka
Fanka BB :)
To kolegi żona urodziła syna 4900 i to sn [emoji16]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A wez... Mysle, ze to juz moze byc niebezpieczne. Tutaj powyzej 4kg juz Ci mocno sugeruja cesarke. Choc zona kolegi uparla sie, ze rodzi sn i bez znieczulenia (Kolumbijka, ciezko mi sobie wypbrazic jakas Hiszpanke, ktora chce bez znieczulenia rodzic [emoji4]). Dziecko 4800, 2 dni rodzila az w koncu musieli zrobic cc, bo po prostu nie miala sil urodzic. Opieprz dostala straslziwy przy wyjsciu za narazanie zycia swojego i dziecka przez glupi upor.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Hormoniki szalejąDziewczyny nawet mi nie mówcie o spaniu . Zasypiam ok 3-4 i wstaje dopiero o 10 nadal nieprzytomna . Ostatnio kłócę się z M i wczoraj już wylądowałam na kanapie bo powiedziałam ze nie położę się obok niego. Nie wiem czy to ciąża tak na mnie działa czy on zawsze był taki.[emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysypiaj się po porodzie raczej nie pospisz.
U mojego Franka zaczęły się kolki więc mamy wesoło. Choć dzisiejsza noc uważam za przespaną tylko 2 pobudki które trwały 3 h
Ropuszka666
To kolegi żona urodziła syna 4900 i to sn [emoji16]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ona tez podobno SN miała mieć ale nie wiem jak to się skończyło . Ale ten mały taki grubiutki ze mu oczek nie widać [emoji33]
Ropuszka666
Hormoniki szaleją
Wysypiaj się po porodzie raczej nie pospisz.
U mojego Franka zaczęły się kolki więc mamy wesoło. Choć dzisiejsza noc uważam za przespaną tylko 2 pobudki które trwały 3 h
Chyba masz racje . Mam takie wachania ze nawet nie odbieram tel od teściowej żeby nie wybuchnąć na nią za synusia [emoji12] oj oby szybko minęły . Słyszałam o jakiś kropelkach z Niemiec które niby działają cuda na kolki .
gosia321
Hej kochane moje kolezanki szczesliwie zaciazone. Jak wiekszosc z was wie nasza 3 proba skonczyla sie fiaskiem
Pomalu przygotowujemy sue do 4 podejscia tym razem w innej klinice. Poniewaz nie mam juz refundacji na leki a ich koszty na 100% sa duze. Zwracam sie z prosba do kolezanek ktore szczesliwie zakonczyly swoje leczenie upragniona ciaza a moze w ich lodowkach pozostaly niewykorzystane leki gonapeptyl i menopur ktore z checia odkupie. Jesli ktoras z was mialaby w swojej lodowce zbedne ampuki prosze napisac info na priv bardzo chetnie odkupie
Pomalu przygotowujemy sue do 4 podejscia tym razem w innej klinice. Poniewaz nie mam juz refundacji na leki a ich koszty na 100% sa duze. Zwracam sie z prosba do kolezanek ktore szczesliwie zakonczyly swoje leczenie upragniona ciaza a moze w ich lodowkach pozostaly niewykorzystane leki gonapeptyl i menopur ktore z checia odkupie. Jesli ktoras z was mialaby w swojej lodowce zbedne ampuki prosze napisac info na priv bardzo chetnie odkupie
Ilona 88
Wózek to taki tylko na jaki nas stać [emoji16]Czyli są jeszcze dobrzy ludzie [emoji846] chwal się wózkiem . Super ze z małym wszystko dobrze . Ja to się boje jak zaczną ważyć moja małą . Wczoraj znajoma urodziła syna 4790 i jest ogromny . Jak zobaczyłam zdjęcia to aż się przeraziłam [emoji33]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Ładny! Maluszkowi się spodoba ☺Wózek to taki tylko na jaki nas stać [emoji16]szału może i nie ma [emoji28]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, czytam Was już baaardzo długo. Najpierw forum kto po in vitro, potem jak już wiedziałam, że się udało to to właśnie forum. Jestem w 35tyg i 2d. Będzie synek. Jestem trochę szczesciarą ponieważ pierwsze podejście i się udało. Artemida Białystok . Wcześniej 1 udokumentowane poronienie w 9tygodniu, 5 lat temu. Staraliśmy się ogólnie 9lat. Dzień po pozytywnym teście trafiłam z hiperstymulacją do szpitala na ponad tydzień. Jednak to co nieprzyjemne szybko wymazuję z pamięci. Pierwsze 4 miesiące miałam mdłości, jednak nie wymiotowałam. Nie mogłam też patrzeć na słodycze. Wtedy nic nie przytyłam. Potem już zaczęłam, najwięcej 6-7mc. Ogólnie na plusie 11kg. Do tej pory biorę luteinę dwa razy na dobę i clexan co drugi dzień. Termin mam na 12/09. Od początku na L4.
reklama
Czy dobrze kojarzę, że jesteś z Olsztyna?Hej kochane moje kolezanki szczesliwie zaciazone. Jak wiekszosc z was wie nasza 3 proba skonczyla sie fiaskiem