reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny Ja jestem po 1 usg wszystko jest ok . Zarodki są 2 tylko jeden z nich jest sporo mniejszy :hmm: czy któraś miała podobna sytuacje? I jednak maluch podgonił?

Hej witamy u nas [emoji846] Ja osobiście nie ale znam przypadek z forum ze tak było i mały podgonił. Znam tez przypadki gdzie tego drugiego długo nie było w ogóle widać i pojawiał się koło 9tyg . Spokojnie najważniejsze ze się się udało . Oszczędzaj się i myśl pozytywnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej witamy u nas [emoji846] Ja osobiście nie ale znam przypadek z forum ze tak było i mały podgonił. Znam tez przypadki gdzie tego drugiego długo nie było w ogóle widać i pojawiał się koło 9tyg . Spokojnie najważniejsze ze się się udało . Oszczędzaj się i myśl pozytywnie .

Dziękuję;)

Jestem już po wizycie , z małym wszystko dobrze [emoji4]tylko nie wiem ile waży, bo lekarka mi go nie zmierzyła,szkoda byłam ciekawa, ale za tydzień mam wizytę na NFZ to może mi powie jaka jest waga maluszka [emoji4]
Ale za to dziś oglądałam wózek z olx , babka mieszka w Elblągu i miała na gdansk wystawiony , przyjechała z rodzinką razem z tym wózkiem i oglądaliśmy go na pks[emoji28]i tak mi dziwnie było ,że jak oni mają go z powrotem więźc tym autokarem[emoji23] To go wzielismy[emoji6]Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale cena ok.i stan też [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja praktycznie nie mogę patrzeć na gotowane jajka. I mięso też raczej ble.

Jutro już 24 tygodnie. Jeńku, ale to leci. A dopiero płakałam nad pierwszym pozytywnym wynikiem bety. Już mi zaczyna się robić szkoda, że jeszcze trochę i nie będę miała brzuszka.
I zacznie się przygoda życia... [emoji4][emoji7]
Ja też nie mogę patrzeć na jajka i mięso. ...bleh!

Jestem już po wizycie , z małym wszystko dobrze [emoji4]tylko nie wiem ile waży, bo lekarka mi go nie zmierzyła,szkoda byłam ciekawa, ale za tydzień mam wizytę na NFZ to może mi powie jaka jest waga maluszka [emoji4]
Ale za to dziś oglądałam wózek z olx , babka mieszka w Elblągu i miała na gdansk wystawiony , przyjechała z rodzinką razem z tym wózkiem i oglądaliśmy go na pks[emoji28]i tak mi dziwnie było ,że jak oni mają go z powrotem więźc tym autokarem[emoji23] To go wzielismy[emoji6]Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale cena ok.i stan też [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli są jeszcze dobrzy ludzie [emoji846] chwal się wózkiem . Super ze z małym wszystko dobrze . Ja to się boje jak zaczną ważyć moja małą . Wczoraj znajoma urodziła syna 4790 i jest ogromny . Jak zobaczyłam zdjęcia to aż się przeraziłam [emoji33]

Czyli są jeszcze dobrzy ludzie [emoji846] chwal się wózkiem . Super ze z małym wszystko dobrze . Ja to się boje jak zaczną ważyć moja małą . Wczoraj znajoma urodziła syna 4790 i jest ogromny . Jak zobaczyłam zdjęcia to aż się przeraziłam [emoji33]

O dzizas... 1,7kg wiekszy niz moja... [emoji33]
Jesli rodzila silami natury to wspolczuje...

reklama
1502041559-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Na mnie to nie działało...w ogóle

Do góry