reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej, czytam Was już baaardzo długo. Najpierw forum kto po in vitro, potem jak już wiedziałam, że się udało to to właśnie forum. Jestem w 35tyg i 2d. Będzie synek. Jestem trochę szczesciarą ponieważ pierwsze podejście i się udało. Artemida Białystok . Wcześniej 1 udokumentowane poronienie w 9tygodniu, 5 lat temu. Staraliśmy się ogólnie 9lat. Dzień po pozytywnym teście trafiłam z hiperstymulacją do szpitala na ponad tydzień. Jednak to co nieprzyjemne szybko wymazuję z pamięci. Pierwsze 4 miesiące miałam mdłości, jednak nie wymiotowałam. Nie mogłam też patrzeć na słodycze. Wtedy nic nie przytyłam. Potem już zaczęłam, najwięcej 6-7mc. Ogólnie na plusie 11kg. Do tej pory biorę luteinę dwa razy na dobę i clexan co drugi dzień. Termin mam na 12/09. Od początku na L4.
Witaj[emoji16]to już niedługo i będziesz miała synka przy sobie [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, czytam Was już baaardzo długo. Najpierw forum kto po in vitro, potem jak już wiedziałam, że się udało to to właśnie forum. Jestem w 35tyg i 2d. Będzie synek. Jestem trochę szczesciarą ponieważ pierwsze podejście i się udało. Artemida Białystok . Wcześniej 1 udokumentowane poronienie w 9tygodniu, 5 lat temu. Staraliśmy się ogólnie 9lat. Dzień po pozytywnym teście trafiłam z hiperstymulacją do szpitala na ponad tydzień. Jednak to co nieprzyjemne szybko wymazuję z pamięci. Pierwsze 4 miesiące miałam mdłości, jednak nie wymiotowałam. Nie mogłam też patrzeć na słodycze. Wtedy nic nie przytyłam. Potem już zaczęłam, najwięcej 6-7mc. Ogólnie na plusie 11kg. Do tej pory biorę luteinę dwa razy na dobę i clexan co drugi dzień. Termin mam na 12/09. Od początku na L4.

Super wieści [emoji846] będzie panienka , a to dobry znak . Chętnie wpisze Cie w nasz kalendarz narodzin dzidziusiów . A imię znane ? Cesarka czy naturalny poród ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wózek to taki tylko na jaki nas stać [emoji16]
1502212082-aaaaaa.jpeg
1502212098-aaaaaa.jpeg
1502212120-aaaaaa.jpeg
szału może i nie ma [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Na zdjęciach wyglada na bardzo zadbany . Ładny naprawdę i te białe elementy wyglądają super .

Chyba masz racje . Mam takie wachania ze nawet nie odbieram tel od teściowej żeby nie wybuchnąć na nią za synusia [emoji12] oj oby szybko minęły . Słyszałam o jakiś kropelkach z Niemiec które niby działają cuda na kolki .

Kropelki przywiozła teściowa na moja prośbę z Niemiec jak jeszcze byłam w ciąży i od 3 dni stosuje widzę znaczną poprawę .
Hormony po porodzie jeszcze bardziej szaleją ale szybko przejdzie chyba ...:oo2: a jak nie też uduszę swojego m.

Witamy na wątku ciężarówek i trzymam kciuki za lekki poród.
Ja już rozpakowana ale ciągle podglądam co tam u naszych przyszłych mamuś słychać.

reklama
Do góry