reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej kochane moje kolezanki :) szczesliwie zaciazone. Jak wiekszosc z was wie nasza 3 proba skonczyla sie fiaskiem :(
Pomalu przygotowujemy sue do 4 podejscia tym razem w innej klinice. Poniewaz nie mam juz refundacji na leki a ich koszty na 100% sa duze. Zwracam sie z prosba do kolezanek ktore szczesliwie zakonczyly swoje leczenie upragniona ciaza a moze w ich lodowkach pozostaly niewykorzystane leki gonapeptyl i menopur ktore z checia odkupie. Jesli ktoras z was mialaby w swojej lodowce zbedne ampuki prosze napisac info na priv bardzo chetnie odkupie :)
Nic nie posiadam bo wszystko oddałam już.

reklama
Hej, czytam Was już baaardzo długo. Najpierw forum kto po in vitro, potem jak już wiedziałam, że się udało to to właśnie forum. Jestem w 35tyg i 2d. Będzie synek. Jestem trochę szczesciarą ponieważ pierwsze podejście i się udało. Artemida Białystok . Wcześniej 1 udokumentowane poronienie w 9tygodniu, 5 lat temu. Staraliśmy się ogólnie 9lat. Dzień po pozytywnym teście trafiłam z hiperstymulacją do szpitala na ponad tydzień. Jednak to co nieprzyjemne szybko wymazuję z pamięci. Pierwsze 4 miesiące miałam mdłości, jednak nie wymiotowałam. Nie mogłam też patrzeć na słodycze. Wtedy nic nie przytyłam. Potem już zaczęłam, najwięcej 6-7mc. Ogólnie na plusie 11kg. Do tej pory biorę luteinę dwa razy na dobę i clexan co drugi dzień. Termin mam na 12/09. Od początku na L4.
Witamy .
Miałam tak jak Ty mdłości do 16 tc waga 0+ i nie mogłam jeść ukochanych słodyczy ....
Dziś 18 tc i bedzie dziewczynka

Może czasem jakby ktos bańkę puścił ale czy to nie jelita? Nie wiem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Te pierwsze ruchy to właśnie takie jakby ruchy jelit "motyle " za 2 tyg bedą juz tak wyraźne ze nie będziesz mieć wątpliwości ze to to :) a co do wagi to mnie juz nie dogonisz :) Ewunka tez nie ma szans w tej konkurencji :) hihi Cóż będzie później dietka jak zakończę karmienie piersią .

Te pierwsze ruchy to właśnie takie jakby ruchy jelit "motyle " za 2 tyg bedą juz tak wyraźne ze nie będziesz mieć wątpliwości ze to to :) a co do wagi to mnie juz nie dogonisz :) Ewunka tez nie ma szans w tej konkurencji :) hihi Cóż będzie później dietka jak zakończę karmienie piersią .
Ewunka to chudzinka [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry